VIDEO: Otvara se pivski hotel sa pivskim đakuzijima i točilicom u svakoj sobi

Otvaranje prvog pivskog hotela na svetu najavila je škotska pivara "BrewDog" i ovaj hotel će se zvati "Pseća kuća", a nalaziće se u američkoj državi Ohajo.
Ova neobična investicija koštaće oko 7,3 miliona dolara. Onaj ko bude učestvovao u finansiranju hotela biće nagrađen besplatnim noćenjima i graviranjem njihovih imena na bačvama.
 
Oni su pokrenuli kampanju na platformi za donacije "Indiegogo" sa ciljem da sakupe 75.000 dolara za razvoj projekta, pivskog hotela, a za samo nekoliko dana sakupili su 90 odsto željene sume.
 
"To će biti najsrećnije mesto na zemlji, zaboravite na Diznilend", poručili su menadžeri.
 
Pivski hotel imaće oko 50 soba i u njemu će se služiti pivski doručak, bazeni i đakuziji biće ispunjeni pivom. Svaka soba će imati točilicu i frižider sa flaširanim proizvodima. Gostima će na raspolaganju biti spa tretmani za koji će se koristiti kreme od ječma i druge pivske atrakcije.
 
Oni koji se odluče za ovaj prvi na svetu pivski hotel moraće da izdvoje 150 dolara za noć u koji će biti uračunati doručak ili za luksuzniju varijantu od 2.000 dolara za jednu noć gosti dobijaju luksuzni apartman.
 

Teme

pivo

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.