Forbs: Srbija jedna od 18 najisplativijih turističkih destinacija

Srbija, po izboru američkog magazina "Forbs", spada među 18 finansijski najpristupačnijih turističkih destinacija u svetu koje u ovoj godini treba posetiti.
Forbs: Srbija jedna od 18 najisplativijih turističkih destinacija
Foto: 021
"Srbija je jedna od najbolje čuvanih tajni Evrope. To je jedno od onih mesta sa neverovatno energijom koja je zarazna", navodi se u "Forbsovoj" listi "18 najpovoljnih turističkih odredišta za 2019. godinu".
 
"U užurbanom Beogradu, svakog sata u toku dana se nešto dešava, a ulice su pune neverovatnih restorana, ljupkih kafića, barova i klubova. Prijateljski nastrojeni lokalci su uvek napolju, a među njima ćete naći ljude različitih godina kako uživaju i piju rakiju (srpsko nacionalno piće). Restorani su kombinacija tradicionalnih i internacionalnih jela", piše travel blogerka Ašdgik Melkonijan, koja svima toplo preporučuje komplet lepinju, ćevape i Karađorđevu šniclu.
 
Noćni život u Srbiji izdvaja kao jedinstven i napominje da na splavovima - "plutajućim" klubovima i barovima na obalama Dunava žurke traju do ranih jutarnjih sati.
 
Prvo mesto na listi najpristupačnijih destinacija u 2019. godini pripalo je San Antoniju u SAD, drugo mesto Puebli u Meksiku, a treće Havajima.
 
Celu listu možete pronaći OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja