Avion crnogorske kompanije leteo prazan, biznismen platio let

Član uprave kompanije "To Montenegro" Goran Đurović izjavio je da je let na relaciji Podgorica-Cirih, koji je i u polasku u povratku bio prazan, platio vlasnik turističke kompanije iz Ciriha.
Avion crnogorske kompanije leteo prazan, biznismen platio let
Foto: Pixabay (ilustracija)
Đurović je, objašnjavajući pisanja medija o praznom letu, kazao da je "izvesni gospodin Sulejman Gazić koji ima u Cirihu turističku kompaniju izrazio želju za čarter letovima do kraja godine".
 
"Mi smo izašli u susret i kazali mu koliko to košta. Čovek je avansno uplatio kompletan let. Kupovina čarter leta znači da je on kupio čitav avion i sva sedišta. Nismo bili toliko ludi da letimo prazni i da trošak snose građani", rekao je Đurović za RTCG.
 
On je naveo da je u najavi bilo 117 putnika koji će krenuti iz Podgorice i 40 putnika koji će se vratiti iz Ciriha, ali da iz nekog razloga nije bilo nijednog putnika.
 
"Mi smo uradili rotaciju, što ćemo uraditi svaki put profesionalno, a mi želimo Sulejmanu da napravi dobar posao. Možda se desio neki propust, čovek nije izgledao previše zabrinuto", rekao je Đurović i dodao da "To Montenegro" i građani zbog toga nisu na gubitku.
  • Mile rent-a mozak

    30.06.2021 12:14
    Sledeća čarter tura je sa Agencijom, biznismena poreklom sa ovih prostora, koji živi i radi u Medeljinu.
  • Auuuuu

    30.06.2021 07:22
    A možda mu je trebala samo posada, da nešto prenese?
  • Boris

    30.06.2021 05:55
    Bez putnika
    Možda su samo prtljag prenosili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.