Bookaweb - novi turistički internet prostor koji vas vodi kroz Balkan

Kako vam zvuči ideja da neko planira putovanje Balkanom umesto vas, a vi samo klikćete i rezervišete?
Bookaweb - novi turistički internet prostor koji vas vodi kroz Balkan
Foto: Pixabay

Turistička platforma Bookaweb radi upravo to, a čak vas i ne košta ništa. Vaš turistički agent koji je dostupan 24/7 na jedno mesto je skupio najbitnije delove putovanja pre putovanja, od odabira destinacije do pristupačnog smeštaja. 

Destinacija po destinacija - Balkan 
 
Shvatili ste da vam se putuje, samo još niste sigurni gde. Portal Bookaweb je mesto na kom možete da napravite informisanu odluku o vašem putovanju i da vam ni na sekund ne bude dosadno. Ovi svojevrsni turistički vodiči reći će vam gde je vaša destinacija smeštena, da li je bolje da do nje letite ili vozite, u koje doba godine je najveća gužva i kako da se tamo najbolje provedete. Predstaviće vam i neke opšte podatke koje čine jednu destinaciju specifičnom, od geografskih i demografskih odlika do istorijskih i kulturnih tačaka po kojima je poznata. 
Na istom mestu izlistani su vam festivali, aktivnosti, ali i informacije o tome kakav je tamo javni prevoz. Da li postoje parkinzi i garaže i koje su taksi službe tamo aktivne? Da li će mojoj deci biti dosadno ako krenu sa mnom i gde da sednemo na dobru klopu? Koji je beše pozivni broj i imaju li dežurne hitne službe? Kako vam koje turističko pitanje padne na pamet, Bookaweb vam odgovara. 
 
 
U okviru svake destinacije, bila to prestonica Srbije, Žabljak, Sarajevo ili neka svetska metropola, posebno su predstavljene atrakcije vredne posete. Sveže informacije o radnom vremenu i cenovniku, kao i kratak opis šta vas prilikom posete čeka, olakšaće vam planiranje. Budžet i putnička anksioznost biće vam zahvalni.
 
A smeštaj? Bookaweb i najveća ponuda apartmana
 
Nijedno putovanje nije kompletno bez smeštaja, a još ako možete brzo da do njega dođete ostaje vam samo da se pakujete. Bookaweb se potrudio da se to rešava u par klikova, a još je i sve lepo sortirano - u okviru svake destinacije izdvojen je šarenolik izbor smeštajnih jedinica. Na stranici apartmani Novi Sad posebno može da se vidi širina izbora - smeštaj za svačiji džep, za solo putnike i grupne odlaske na Exit. 
 
  
 
Čekaju vas informacije o lokaciji, izgledu apartmana kroz tekst i fotke, da li poseduje parking mesto i kad je slobodan. Platforma funkcioniše po principu rezervacije na upit. Budite bez bridge, agenti neće igrati karte nauštrb vaših rezervacija. Kroz par minuta i kratku konverzaciju apartman je vaš. 
 
Blogovima kroz Balkan - iskustva putnika i tačne informacije
 
Da vi ne biste morali da provodite sate u češljanju interneta i savetovanju sa komšijama i rodbinom tu su blogovi Bookaweb-a. Napraviće vam izbor najboljih etno-sela u Srbiji, sprovesti vas kroz top znamenitosti Crne Gore, reći vam da li treba da letujete u Neumu i u kojoj vinariji u Vojvodini se pije najbolji Bermet.
 
Tu su i kad treba odlučiti gde na zimovanje ili letovanje u Srbiji, da izdvoje najpoznatije klisure, banje, jezera, planine i pokažu vam put ka skrivenim prirodnim lepotama Balkana. Pišu iz sopstvenog iskustva, sklapaju materijal sa terena i društvenih mreža. Ovaj turistički blog ne ustručava se da skrene pažnju i na one manje lepe strane putovanja, kao što su nepovoljni cenovnici, manjak opcija za prevoz ili količina smeća na Suvoj planini.   
Znaju i oni da imaju granice i nisu eksperti u svemu, pa umeju i da prepuste reč struci. Pre nego što krenete na istok Srbije pročitajte intervju sa istaknutim etnologom Aleksandrom Repedžićem, a pre sledeće čaše vina može da vas posavetuje somelijer Aleksandar Marinković. Donose vam savete rafting majstora sa Drine, bilo da ste se u tom sportu već oprobali ili se samo divite. Prenose vam reči Pokret gorana koji se brine o Zasavici, a uspeli su i da popričaju sa iskusnim kamperima koji imaju šarene preporuke. 
 
Sve ovo vas čeka bez da napustite sajt. Turistička platforma sa putnikom u svom centru postaće vam omiljena internet adresa i onda kada se odmarate od putovanja ili maštate o svom sledećem. Sada više nemate nijedan izgovor da ne upoznate svaki pedalj Balkana.

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja