Er Srbija: Kašnjenje i otkazivanje letova zbog zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu

Aviokompanija Er Srbija saopštila je da je na beogradskom aerodromu kasnio veliki broj letova zbog višesatne zabrane točenja goriva tokom nepovoljnih vremenskih uslova.
Er Srbija: Kašnjenje i otkazivanje letova zbog zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu
Foto: 021.rs

"Pored toga, zbog ograničenja u radnom vremenu aerodroma destinacija i drugih poremećaja u saobraćaju, do sada su otkazani letovi do Budimpešte, Tivta, Diseldorfa, Hamburga, Ciriha, Milana", navedeno je u saopštenju.

Prema navodima Er Srbije, "nadležne službe srpske nacionalne avio-kompanije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da zbrinu sve putnike čiji letovi kasne ili će biti otkazani".

Putnici se za više informacija mogu obratiti kontakt centru na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com, ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama.
  • Dejan Dević

    20.06.2023 00:35
    Zabrana točenja zbog vremena??
    Izvinjavam se, prvi put čujem da se let može otkazati i "zbog privremene zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu usled nepovoljnih vremenskih uslova". Razumem da se usled nepovoljnih vremenskih uslova zabrani letenje na predviđenoj ruti, sletanje na aerodromu destinacije ili poletanje npr. zbog magle sa Aerodroma Beograd, ali se točenje goriva generalno ne zabranjuje ni na aerodromima sa ekstremno visokim temperaturama kao što su afrički ili na ledenim kao što su ruski ili oni na kanadskom severu. Navedeni razlog Er Srbije je potpuno neargumentovan i neprihvatljiv.
  • Neki

    26.05.2023 22:47
    Eto...
    Đura blokirao aerodrom...
  • MN

    26.05.2023 22:29
    Bogami za te informacije na taj broj telefona vam se niko nece javiti, a ni na sajtu airserbia.com necete videti nista o letu. Samo puno srece!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.