VIDEO: Noj jurio bicikliste

Interesantna, ali nimalo bezazlena priča nam stiže iz Južne Afrike, gde je grupa biciklista naletela na zalutalog noja, koji ih je u jednom trenutku pojurio, ali srećom nije ih stigao.
Celu jurnjavu snimio je GoPro kamerom treći biciklista, koji je malo zaostao za svojim kolegama za kojima je kao mahnit trčao noj, koji se pojavio niotkuda.
 
Ova potera je trajala sigurno nekoliko desetina sekundi, a brzinometar na snimateljevom biciklu, tik iza njih, pokazivao je brzinu do 50 kilometara na čas. 
 
Uporni noj nije odustajao, čak je uspeo u jednom trenutku da bude i brži od dvojice biciklista na čelu kolone, ali srećom, primetili su ga na vreme, ubrzali i uspeli da održe rastojanje.
 
Nojevi inače mogu da razviju brzinu do 70 kilometara na čas.
 
Autor: Telegraf

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.