Odbegla mačka prešla put od Holandije do Austrije

Šest meseci pošto joj je mačka pobegla, njena vlasnica u Holandiji se raduje što je pronađena u austrijskom selu udaljenom 950 kilometara.
Austrijska državna televizija ORF javila je da se mačka Peper nedavno pojavila u Ašbah-Marktu zapadno od Beča. Izgledala je kao bilo koja mačka lutalica osobi koja je dovela na pregled lokalnoj veterinarki. Međutim, pregledom je ustanovljeno da je mačka čipovana i veterinarka Katarina Cehling je mogla da pronađe vlasnicu i preko slika da ustanovi da je mačka zaista njena. 
 
ORF je javio da vlasnica, čije ime nije navedeno, planira da doputuje do austrijskog sela i uzme svoju odbeglu macu Peper. Iako se verovatno nikad neće saznati kako je mačka prešla skoro 1.000 kilometara, nagađa se da je možda uhvatila vožnju na nekom kamionu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.