Pas u šetnji progutao odbačenu zaštitnu masku, pa završio na rendgenu

Kobe je bio u poslepodnevnoj šetnji kad je uočio odbačenu masku i progutao je u jednom zalogaju. Njegov vlasnik se zabrinuo i odmah ga odveo veterinaru u Glazgov.
Pas u šetnji progutao odbačenu zaštitnu masku, pa završio na rendgenu
Foto: Pixabay
Kobe je odmah odveden na rendgen.
 
"Morali smo da proverimo sadrži li maska žicu jer to povećava rizik od komplikacija. Bila je u masci, ali je delovala manja i fleksibilna pa smo mu dali injekciju sredstva koje izaziva mučnine kako bismo ga naterali da počne da povraća, nadajući se da će izbaciti i masku", napisala je Klinika za male životinje.
 
"Ovo je dobar podsetnik da bacanje smeća nije loše samo za životnu sredinu nego može naškoditi i našim ljubimcima", zaključili su veterinari.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.