Krokodil pojeo dečaka u Indoneziji

Krokodil u Indoneziji uhvatio je osmogodišnjeg dečaka dok je plivao u reci sa svojim malim bratom i progutao ga.
Krokodil pojeo dečaka u Indoneziji
Foto: Pixabay (ilustracija)
Dečakov otac očajnički je lovio životinju i navodno je udario rukama, ali je ona ipak pobegla. Uhvaćena je tek sutradan. Lokalni meštani su 4. marta ulovili krokodila od šest metara i rasporili mu stomak. Na snimcima se vidi kako iz njegove utrobe izvlače telo dječaka, piše "The Mirror".
 
Dete je napadnuto u provinciji Istočni Kalimantan, a plivalo je u reci za koju je poznato da je prepuna krokodila.
 
Godine 2018. indonežanski seljani naoružani noževima, čekićima i palicama ubili su 292 krokodila kako bi se osvetili za smrt muškarca kojeg je ubio krokodil.
  • nik

    11.03.2021 00:16
    krokodil
    te koji su ubili toliko krokodila treba kazniti, a roditelje tog deteta koje je plivalo u reci za koju se zna da je puna krokodila treba oduzeti roditeljsko pravo jer ne umeju da vode racuna o svojoj deci. Krokodili nisu ni za sta krivi, Uvek su krivi ljudi a posle se cudimo sto nam se priroda sveti.
  • Ana

    10.03.2021 10:13
    Nezdrav odnos prema prirodi
    Ne razumem stvarno, kao da nismo dovoljno uništili prirodu i životinje nego daj da im se svetimo. Pustili su dete da pliva u reci punoj krokodila, a onda je životinja kriva što se ponaša na svojoj teritoriji onako kako je instinkt navodi.
    Iz osvete ubili 292 krokodila, pa nije ni čudo što se planeta nama sveti.
    Jezivi ljudi
  • ns

    07.03.2021 13:08
    Video sam snimak... e to je jezivo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja