VIDEO: Ova mačka na TikTok-u zarađuje više od prosečne godišnje plate u SAD-u

Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca kreirali su profile na društvenim mrežama za svoje ljubimce i na taj način počeli da zarađuju.
Međutim, koliko zaista možete zaraditi od kućnih ljubimaca putem društvenih mreža, piše Index.hr.
TikTok korisnica @princesshoneibellek koja objavljuje sadržaj o svojoj mački podelila je u videu ukupan iznos novca zarađenog tokom svakog meseca 2023. godine.
Ispostavilo se da je to više od prosečne godišnje plate u Americi, koja je prema Forbsu nešto više od 59 hiljada dolara (oko 53 hiljade evra).
 
 
U 2023. zaradio je 67 hiljada evra
 
Ukupan iznos novca koji je ovaj influenser zaradio iznosio je oko 74 hiljade dolara (oko 67 hiljada evra) pre izuzimanja poreza i troškova. 
 
U 2022. zaradio je oko 62 hiljade dolara (oko 56 hiljada evra).
 
@princesshoneybellex Replying to @Harley&Me Here’s a few tips to help you get your first brand deal as a content creator! DISCLOSURE: the content that appears in this video is from previous paid sponsorships and has not been paid to appear in this particular video. We are using clips from sponsored work to to serve as examples of our branded campaigns, and the appearance of these brands in this video does not constitute an endorsement of the statements made in the video. #socialmediamarketing #contentcreator #petfluencer ♬ Vlog/Gentle/Stylish/Lo-Fi(1503208) - bunkiman
 
Samo na TikToku, njegova mačka ima više od 320 hiljada pratilaca i još 258 hiljada na Instagramu. Pored toga, ovaj influenser prodaje i kuvarske kecelje.
"Imam sedam mačaka, vreme je da ih nateram da rade", "Čekam da moje mačke plate svoj deo stanarine", "Misliš da mogu da dam otkaz i nateram svoju mačku da plaća račune?" - pitali su drugi korisnici TikTok-a nakon videa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.