Autor: Index.hr

Život
10.12.2018.
08:27
Met Koks iz savezne američke države Ohajo odlučio je da ćerku nauči važnu lekciju.
  • K

    10.12.2018 13:28
    Korektno
    S obzirom da nam deca stradaju i mentalno i fizicki zbog "postovanja njihovih prava",
    ovaj gest roditelja bih pozdravio,kao i odluku da to objavi i pozvao bih sve nas da uradimo slicno, a sve u cilju zastite nase dece, jer ako ovo postanu prihvaceni modeli "kazne" (BTW, pesacenje 8 km na 2 stepena nije nista strasno, stavise korisno je razvoj deteta), vecina dece ce to shvatiti na pravi nacin. Ako ova reakcija roditelja ostane usamljena, tada druga deca mogu to da zloupotrebe i da diskriminisu dete koje roditelj vraca na pravi put.
    Znam mnoge roditelje koji kazu "ne znam sta cu sa decom, nista ne slusaju, po ceo dan su na telefonu/racunaru, traze skupu odecu/obucu jer se toboz to sada nosi itd", a kada treba da im se to uskrati, onda je komentar "pa ne mogu, zato sto su sva deca takva i onda ce moja biti izopstena iz drustva jer nema novi telefon i skupe patike...". Epilog je da su deca fizicki ostecena (slab vid, kriva kicma, gojaznost itd), nasilna, neodgovorna, nezainteresovana za zivot, jedino su zainteresovana za brzo sticanje novca (recimo u kladionicama, ili nezakonitim radnjama). Dozovimo se pameti i spasimo decu tako sto cemo ih svi "kaznjavati" kada to zasluze i necemo udovoljavati sve njihove zahteve.
    Kada detetu kupite skup telefon, tada ste ga ubacili u besmislenu trku za materijalnim stvarima, jer ce onda drugo dete da kupi jos skuplji telefon, trece jos skuplji i tako u krug, a njihovo vreme prolazi uzalud...
  • Suzy

    10.12.2018 12:39
    Bravo,odlicna vaspitna mera
  • milan1ns

    10.12.2018 12:15
    Oboje
    Ja bih oboje naterao da hodaju 8 km i malo popricaju usput o svemu..
  • Pavle

    10.12.2018 12:06
    Zapanjujuće
    Ova vest deluje nemoguće nekompletno. Fali deo gde je nadrljao jer veliki brat zabranjuje vaspitavanje. Ili taj deo tek sledi.
    U tom smislu da je u naslovu pisalo "šokantno" ne bi bilo preterivanje.
  • M

    10.12.2018 10:48
    Pazio na njenu bezbednost, a 8 km na 2 stepena je ništa. To nije kazna, to je lekcija.
  • bio...

    10.12.2018 09:31
    Kaznio dete i to je to.
    Zar je morao da snima i kaci na drustvene mreze?
  • Sofija

    10.12.2018 09:04
    ???
    Sve bi bilo u redu da se nije vozio iza nje i snimao.
    S obzirom da jeste - to je iživljavanje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna