Autor: Tanjug

Život
06.01.2019.
22:09 > 22:10
Postoji nekoliko univerzalnih pravila kojih turisti treba da se pridržavaju kako bi se zaštitili od lopova koji su spremni na razne trikove kako bi uzeli vredne stvari.
  • Smartass

    07.01.2019 08:48
    U Srbiji je pak popularno da se raspisuju "vanredni" izbori svake dve godine, a zatim osnuju razlicite stranke koje a potom raspadnu odmah nakon izbora, uzevsi novac iz budzeta.

    Jos jedan popularan nacin kradje u Srbiji je izmisljanje razlicitih poreza, taksi i administrativnih pozicija, kao sto su na primer notari, pa zatim kreiranje zamrsenih birokratskih procedura koje ih stavljaju u epicentar, masno naplacujuci bespotrebno zamajavanje.

    Ali najcuveniji od svih, opet, u Srbiji, je kreiranje institucije zvane Parlament, u kojem sedi apsurdno mnogo ljudi niskog obrazovanja i sumnjivog morala, potpuno nekvalifikovanih da sacuvaju dve nacrtane ovce, a kamoli da vode drzavu, koji po ceo dan bukvalno ne rade nista i opstruiraju bilo kakav progres u cilju odrzavanja statusa quo, dok za sve te majmunarije gradjani odvajaju deo svoje plate, da bi ih izdrzavali.
  • hm

    07.01.2019 05:12
    Ovo je uputstvo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna