Autor: Automobili.ba

Život
11.11.2019.
10:32
Što je automobil stariji i što je promenio više vlasnika, nikada sa sigurnošću ne znate šta ćete dobiti.
  • upucen

    11.11.2019 22:23
    Moguce je i to vrlo jednostavno.
    ABS ima svoju memoriju koju nije moguce modifikovati, samo sto to malo ko zna.
  • Divlji kupus

    11.11.2019 16:50
    Poznanik (posto prodavac/uvoznik automobila nikome nije prijatelj) koji se bavi poslom/prevarom oko uvoza automobila tvrdi da ni jedan jedini automobil nije uvezao sa manje od 450.000 km. Naravno da mu namesti kilometrazu do 170.000 km. Pa ga lepo dubinski opere, zafarba cetkicom, namasti plastike imalinom, felne prefarba srebrnom bojom i ostaje mu samo da mu naleti neki nesretnik da ga odradi. Inace je redovan u crkvi i tvrdi da mu je to samo posao. Izvinite ali to je cista prevara. Ko misli da mu je prijatelj preprodavac automobila mora pod hitno da menja terapiju.
  • Иги

    11.11.2019 14:13
    Не
    Имао сам прилику да попричам са једним увозником половњака. Лепо ми је реко да не постоји ни један начин да сазнам километражу, чак ни приближно. Не увозе добра кола јер је мања зарада на добрим него на кршевима. Од седамдесет аута која довезе у једној тури на својим камионима, десетак можда ваља.
  • Dejan

    11.11.2019 10:54
    servusi
    Nasli ste ovo pitanje da pitate u srbiji gde klasican srbin kad nekog prevari, on se posle toga oseca bolje, to je cista patologija cele nacije ! Kako da bi hteo da gurnes ruku u blato i da je izvadis i da bude cista !!! Imao sam priliku da sam licno odem u u Austriju, kupim polovan auto iz autosalona sa predjenih 43000km, nasi na carini me pitali 3 puta jer sam dobro upisao kilometre ? Navili ne-ljudi na smece,talog, prljavo i kad naidje nesto normalno odmah im to cudno ? Boles`

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna