Autor: 021

Život
15.07.2020.
05:52 > 07:06
Metalne trake u zaštitnim maskama koje su trenutno veoma aktuelne zbog pandemije virusa korona postale su tema pobornika teorija zavera.
  • miki

    21.07.2020 07:10
    Pre će je ubiti činjenica da sa takvim noktima ne može pošteno da obriše dupe, pa su joj oni leglo bakterija i zaraze, nego što će je zlo naneti 5g mreža i antena iz maske.
  • Vidra

    21.07.2020 00:24
    *uzdah!*
    Neke ljude su očito majke ispustile na glavu kao bebe. Nakon toga im je internet dao platformu da svoja pomalo ulubljena mišljenja plasiraju. Problem je u tome što takvi misle da je njihovo mišljenje iole vredno... Pa nije! Vredno je mišljenje naučnika koji su se dugo i mukotrpno školovali da bi se ostručili iz datih oblasti. Domaćica i taksista, iako ne sporim njihovu vrednost u društvu, jednostavno nisu stručni da daju mišljenja o bilo čemu osim o njima bliskim oblastima.
  • b

    17.07.2020 10:48
    maska
    vrlo sumnjivo zasto nije taj deo od plastike vec od metala kada se zna da je plastka jeftinija
  • Snenokla

    15.07.2020 18:21
    Iako je ovo sa maskama ocigledna budalastina smatram da je potrebno malo razmisliti o manipulacijama u nasim zivotima. Tih manipulacija ima mnogo, nekih evidentnih nekih neotkrivenih.

    U tom smilu - a nisam zaludjen teorijama zavere - treba proveriti neke stvari - ako nista drugo zabrinutost jednog malog dela strucnjaka koji su gurnuti na margine (jer je danas sve biznis i lova). Dakle - i pored saznanja da "nije opasna" zelim da vidim opsezna istrazivanja kako 5G tehnologija utice na imuni sistem, hormonski balans i sveopste zdravlje coveka i dece.
    Lepo je sto hrlimo u nove tehnologije ali ni 4G nije u tom smislu dovoljno ispitana.
    Razumem ja da takvi talasi ne bi trebalo da ostecuju tkiva i da ne nose veliku energiju ali zelim da vidim opsezno istrazivanje koje ne sprovode samo komercijalne laboratorije i koje je na velikom uzorku u nekoliko godina.
    I rimljanke su nekada puderisale lice puderom od olova ne racunajuci na to da je otrovno na duze staze. Puno je primera naseg trcanja ka novim tehnologijama. Nema opravdanja da se ne uradi veliko istrazivanje radi dobrobiti svih nas. Najlakse bi bilo na mesec dana iskljuciti svuda 5G i videti da li ima efekta...
  • Milutin

    15.07.2020 12:11
    Dominacija
    U tom slučaju grudnjaci sa dve žice su 5G sateliti :)
  • Mrk

    15.07.2020 11:55
    ljudi, idite u školu. Iako posle fakulteta možda nećete biti zaposleni kao mnogi u Srbiji, barem nećete biti ovoliko tupavi.
  • Dragana

    15.07.2020 09:07
    Gospođa ne mora da se brine za mozak, pošto ga nema. Zabrinjavajuće je samo što ovakvo smeće postaje viralno, ljudi ne umeju da kritički razmišljaju i veruju u svakakve gluposti bez da razmisle ili istraže relevantne izvore informacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna