Autor: 021

Život
18.10.2020.
11:22
Baka, za koju se veruje da je iz SAD-a, odlučila je da će od pada sačuvati čašu pa su je mnogi prozvali "bakom godine" i dobro se nasmejali.
  • Rale

    21.10.2020 13:18
    otac
    Veoma cudno za one koji nemaju decu. Neverovatna je stvar kada gledate svoje dete koje pada ili radi nesto drugo a vi vidite da moze da se povredi itd. U tom trenutku vas mozak to registruje i vi hocete da krenete to da uradite, da ga pridrzite, namestite nesto da ne padne na beton itd. Ali,vi se skamenite. Ne mogu objasniti to. Verovatno nesto prirodno. Ja sam po prirodi spretan,nikada nisam lomio ruke,noge,nos,glavu itd. Imam dobru koordinaciju,brz sam,ali mi se svaki put desi da se ukocim kada trebam detetu da pomognem u tim nekiim tezim situacijama,za ove male uvek pridrzite dete,za vece,kao kamena Marija ili kako se vec to bese zove. Ne mrdam,ukocim se,uzas.
  • Mira

    19.10.2020 17:45
    Isto
    Ja bih se uplasila da polomljebs casa ne poseče dete.
  • Brana

    18.10.2020 13:33
    4x baka
    Ja bih isto uradila, Dete se tako ne moze povrediti. ali od komadica stakla
    moze, narocito ako se nalaze u tepihu pa ih ne mozes pokupiti sa sigurnoscu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna