Autor: Klix.ba

Život
18.05.2025.
22:34
Ukoliko se mučite da napravite pirinač tako da bude adekvatne teksture i ukusa, kuvarica Dženin Donofrio predlaže jednostavan trik - da prilikom kuvanja dodate malo maslinovog ulja.
  • Nosferatu

    20.05.2025 23:04
    Da nije tacan odgovor - "Teflon"?

    Ko ne dodaje ulje (bilo koje) u pirinac, pa pocne da se cudi sto se lepi, pa taj je malo onako... ne sastvim svoj u kuhinji
  • rale

    19.05.2025 09:55
    Od kada sam otkrio parboiled pirinač više ne kupujem ništa drugo. Ne mora da se ispira, malo duže se kuva i uvek ispadne savršeno u bilo kakvim kombinacijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna