Baba,mama ,a onda i ja smo rado sptemali ovo jelo ali je recept malo zbunjujuci?! 10 barenih jaja na kilo krompira i 200gr kockica!! kobasice/slanine???To ispadne neka obrok od barenih jaja s blagim dodatkom kobasice u kockama-prilog bareni krompir,kasnije zbunjen rernom!Izvinjavam se,ako gresim!!!
Isprzi se malo slaninice, orekotoga prethodno obaren krompur u ljusci ( ocisti se pre redjanja), naredana jaja (dva po osobi), kobasica isecena na kolutove , posoliti, pobireti i premazti pavlakom! Sve ponoviti, iseci na tanke snite maslc "pobacati" po posudi i staviti u rernu 20 minuta! Izvaditi i posuti kackavalj, iskljuciti rernu i vratiti posudu da se kackavalj istopi!! Jede se i toplo i hladno!!!!! Kolicina svega zavisi od broja osoba pa puta dva
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Predlog za ručak: Francuski krompir sa jajima i kobasicom
Autor: 021.rs
Život
•12.11.2025.
•23:07
Komentari 3
x
Vesna Uzelac
Kaca
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H