Život
30.12.2012.
11:50
Pariz će možda izgubiti titulu "Grada svetlosti", budući da vlasti planiraju da od sledeće godine gase uličnu rasvetu noću, kako bi uštedeli novac.
  • Dejan

    31.12.2012 09:53
    Svetlosno zagađenje
    Svetla većih gradova su tzv. svetlosno zagađenje, veliki problem koji se ogleda u tome da je mnogim životinjskim vrstama koje su aktivne noću onemogućena egzistencija.
    Vrlo je mali broj ljudi koji na to misli, danas se sve posmatra kroz novac, nažalost. Kada nestane bilo koja životinjska ili biljna vrsta (a svakodnevno mnoge nestaju) nema tog novca koji će je vratiti...
  • prasAC

    31.12.2012 02:37
    sisavac
    Jos samo i kod nas da uvedu ovaj sistem ustede el,energije pa da se vijamo po mraku,za nekog ce to biti veliki + a za neke -,al kad vide da ne mogu protiv lopova pridruzice im se,to je i onako parola nase vlasti u srbiji... Gasite svetla u zeleznickoj :)
  • Dragana

    30.12.2012 16:33
    hahahaha
    Tako su i nama u Baču gasili svetla u ponoć i uopšte ga nisu uključivali do sutra uveče u 8, a fora je bila da se štedi kako bi Opština isplatila stipendije, dok je ustvari novac išao predsedniku Bogunoviću u džep, jer mu reket od Papilona i drugih preduzetnika i ugostitelja iz Bača nije bio dovoljan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna