Život
14.04.2014.
22:30
Na svetu vrebaju mnoge opasnosti za koje nikada niste čuli. Tako možete oboleti od sindroma Alise u zemlji čuda, brushalter-preloma i mnogih drugih podlih, ali i smešnih bolesti.
  • Za Slobodnog Vojvođanina

    15.04.2014 11:27
    Greška
    Slušajno lupih minus :/
  • Slobodni Vojvođanin

    15.04.2014 04:44
    Sindrom praznog novčanika
    Zaboravili ste da spomenete i jednu, kod nas veoma rasprostranjenu bolest - sindrom praznog novčanika.Možda zvuči šašavo ali ova boleština se nemilosrdno širi i kod nas a i u regionu i poprima razmere epidemije.

    Već sama pomisao na novčanik, u džepu ili onaj kod kuće, kod obolelog izaziva nelagodan osećaj, nervozu, znojenje,ubrzano lupanje srca.

    Pri samom činu otvaranja novčanika i provere njegovog sadržaja, može doći do naglog skoka krvnog pritiska,gubitka daha i nesvestice.

    Kod težeg oblika ove bolesti, bolje reći stanja, javljaju se noćne more, buncanje u snu a oboleli se budi bezvoljan,bled i oseća se kao prebijen.

    Depresija, sklonost svađama,pojačana potreba za psovanjem svakog i svega, počev od članova porodice i komšija, pa sve do pojedinaca i organa iz državnog vrha, smanjeni nivo tolerancije......sve su to karakteristike sindroma praznog novčanika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna