Život
11.06.2014.
21:15
Već posle jedne ili dve besane noći i u zdravom mozgu dolazi do povećanja prisutnosti proteina, a holandski naučnici su utvrdili da normalan san pomaže smanjenju prisutnosti tih beta amiloidnih proteina u mozgu čak za šest odsto.
  • Iskustvo

    12.06.2014 06:51
    Potpuno netačno!
    Imam u kući takav slučaj, osoba spava po 20 sati dnevno totalno dezorjentisana,nezna ništa i tek kad je budna posle skoro sata minimalno funkcioniše.Nema tog leka koji obnavlja funkciju mozga, (Ebixa i ostali lekovi već samo usporava bolest.Institucije zdravstva za ovaj oblik bolesti su minorne slabe i nestručne čast izuzecima.Inače malo je poznato da upravo ovi bolesnici najviše ginu kao pešaci, skaču sa mosta ili neki drugi oblik mehaničkih nesreća paljevina stana. struja itd. Postoji više tipova sa ALCHAJMEROM ALI DVE SU NAJČEŠĆE agresivac sklon nasilju i opasan. i pasivista koji je u nekoj vrsti autizma. Od ove bolesti se ne umire, od nje se gine. U zadnje vreme je najveći problem postala je nužda, da deca obolelog varajući bolesnika prepisuju nekretnine na sebe odnosno otimaju od brata i sestre njihov deo i tu nastaje haos u kome se sudovi slabo snalaze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna