Život
07.10.2014.
17:47
Svađanje s partnerom nikada nije lep prizor niti poželjna situacija.
  • Lala NS

    08.10.2014 09:50
    @Vera
    Ne znam šta ti znači ovo o foliranju srećnog braka i svađa. Kao da brak u kome ima svađa ne može biti srećan? Evo, moj brak je srećan, svakodnevno i nakon 15 godina. Svađamo se jednom u mesec dana, istutnjimo i to je to. Ali, ne lete šerpe, šljage, teške reči, često čak ni ne povisimo glas. Kažemo šta imamo jedno drugom, priznamo ako ima šta da se prizna, neke stvari ne možemo da menjamo i tako... Inače, razlozi su često banalni, a uzroke svi znamo, bar u Srbiji.
  • Vera

    08.10.2014 07:59
    svađe ovako idu (32god.braka):
    novac, deca, svekrva-svekar, kojim god hoćeš redom, pa u krug, plus uobičajene: ko više radi u kući i oko dece-žena, zna se, pa sitnice tipa: što si ostavio-la ili zaturio-la nešto...mene muž IZLUĐUJE što NIKAD nije počistio sve mrvice sa stola posle sebe...sve u svemu-ili trpi i pravi večite kompromise, tj.budi slep-a, gluv-a, a najbolje i glup-a, ili živi sam, što isto nije ni najmanje lako. vremenom naučiš da od 100 stvari koje su te izluđivale i bile povod za svađu, 99 odmah odbaciš, a onu jednu merkaš dal da ostaviš za kasnije. čisto preživljavanje-lakše ti je tako. sve u svemu-potrebna je ooooogromna tolerancija i mudrost da se brak kako-tako održi. a zašto-pojma nemam, jer ni deca, ni materijalni interesi, ni strah od promena nisu dovoljni razlozi. inače, svi koji kažu da imaju srećan brak ,žestoko foliraju i ko zna šta kriju. nema braka bez svađa
  • Nesit

    07.10.2014 23:03
    ok.
    Ali savet da se partneru svaki dan govori
    koje tri stvari cenite kod njega
    je glup preko svake mere.

    Inače da su sve ovo razlozi za nezadovoljstvo
    u vezi je po meni tačno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna