Info
01.12.2015.
15:03 > 17:30
Saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen motociklista dogodila se oko 15 časova na uglu Almaške i Temerinske ulice, saznaje 021.rs.
  • Dragan

    03.12.2015 09:19
    Sta ce biti da se planira semafor da se stavi
    Ja od kada zivim u NS a evo vec 25 godina uvek sam se pitao kako na ovoj raskrsnici nema semafor a na mnogo manje frekvetnim raskrsnicama u gradu Novom Sadu ima semafor gde je tako reci nepotreban.Bas sam sticajem okolnosti 23 novembra ove godine isao peske u grad i prosao Temerinskom ulicom i raskrsnica pre ove je raskrsnica Jovana Cvijica i Gunduliceva i ima semafor a ova nema a ono kod ove kolona koja ceka da predje put.A sto se tice motociklista ja se pitam da li ih uce u auto skolama da se provlace na semaforu izmedju i da se utrkuju sa automobilima.Motor mora da vozi sredinom trake i da oponasa auto a ne da ulazi u mrtav ugao vozacu.TO POLICIJA TREBA DA KAZNI,A NE ONAJ KO NIJE UPALIO FAROVE USRED BELOG DANA NA +45.
  • 02.12.2015 00:12
    Sećam se ove raskrsnice i od pre 40 godina kada je svet u Novom Sadu bio normalan i poštovao propise. I tada je na žalost bila prava noćna mora za preći preko pešačkog ili kolima iz Almaške preći u Dositejevu i obratno. I tada je svake nedelje bilo čukanja ili bi neko bio pregažen. U zadnjih par godina poseban problem je i kada padne noć jer je raskrsnica nikako osvetljena, ništa se ne vidi. A tek kada pada kiša, kao da ti je neko vezao oči. Na toj raskrsnici je još pre 50 godina trebalo postaviti ili semafor ili napraviti kružni tok.
  • пола виагре

    01.12.2015 15:57
    Ко год вози нешто на 2 точка, ова раскрсница је ноћна мора за њега. Ови са 4 и више точкова као да имају 4 и више ногу о нама са 2 точка и 2 ноге ич не воде рачуна
  • Podbarac

    01.12.2015 15:45
    Hitno
    Pod HITNO urediti raskrsnicu na kojoj se dogodio udes jer je totalno nefunkcionalna i opasna.
  • Građanin-sardina iz autobusa J

    01.12.2015 15:35
    Molba
    Molim sugrađane da prilikom čekanja na uključenje iz Dositejeve i Almaške u Temerinsku svojim vozilima NE blokiraju desnu traku u Temerinskoj jer se tom trakom uglavnom kreću prepuni autobusi JGSP-a. Takvim nekulturnim i nebezbednim ponašanjem svaki put produžavate putovanje velikog broja svojih sugrađana i povećavate mogućnost njihovog povređivanja (u solo autobuse stane 100, a u zglobne 160 putnika).
  • gagans

    01.12.2015 15:34
    semafor
    ovde fali semafor promet je preopterećen u špic satima, a pametnjakovići valjda ste čuli za zeleni talas, i blizina semafora ne pomaže, semafor ovde samo bi pomogao sigurnost......pešaka, biciklista, vozila koja se teško uključuju iz Almaške itd

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna