Info
12.01.2016.
07:46
Nije nikakva tajna da se javna preduzeća, često čak i ona koja posluju sa svakodnevnim gubicima, pojavljuju kao glavni sponzori raznih sportskih organizacija ili manifestacija.
  • Moma

    12.01.2016 08:56
    zabrana
    Firmi koja ne placa svoje obaveze prema radnicima i drzavi blagovremeno,mora se zabraniti sponzorisanje i ukoliko to ucini naplatiti enormne kazne.
  • hm?

    12.01.2016 08:33
    Poseban problem sa ovom pričom je nešto drugo. Javna preduzeća daju novac za sponzorstvo klubovima, a u upravi tih klubova sede političari, nekada i sami direktori javnih preduzeća! Takvih primera ima i u Novom Sadu, samo malo upornosti i novinari bi svašta otkrili. Naravno, posle članovi uprave sami određuju sebi nadoknade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna