Autor: Alo

Info
23.06.2016.
17:14
Policija je podnela prijavu za ugrožavanje sigurnosti protiv oca devojčice koju je vazdušnom puškom upucao drug.
  • MarkoNS

    24.06.2016 15:10
    @Rusofil_IQ0
    Psiho,

    ako sam priznaješ da si sa 11-12 godina pucao u pse, ne znam otakle crpiš pravo da se izjašnjavaš o temi, a pogotovo ne u kontekstu "stvaranja postencijalnog monstruma". Od tada, pa do sada, nisi razmišljao o tome kako se oseća pas sa dijabolom u sebi, koliko mu je ona duboko prodrla i da li će ona zauvek ostati u njemu i pričinjavati mu bol u svakom pokretu i svakom danu, jer pas naravno, nema ruke i instrumente kojima bi možda mogao da izvadi iz svog tela komad metala/olova???

    Pa eto, zamisli sebe u sličnoj situaciji i možda nešto ukapiraš.
  • /

    23.06.2016 22:40
    /
    ma ko da im isprogramira savest o dobru i zlu?

    toga ima samo u stivima sa miki mausom a on je nepozeljan u srbiji.
    roditelji sadasnjih klinaca su rasli na skarfejsu, bilo jednom u americi i kumovima.
    pa setite se tadasnjih anketa, osim naslova koje sam naveo uz cecu uzor je bio i legija

  • Rusofil_IQ0

    23.06.2016 20:57
    Slazem se da treba ispitati i oca koji je pusku ostavio na to mesto, ali ne budimo zatucani ja sam vazdusnu pusku dobio sa 11-12 godina i pucao sam u limenke, ok pa i u komsijske pse koju su pokusavali da me ujedu ranije, mozda je i koji prozor sradao :)
    Treba postaviti pitanje zasto je decak to uradio, ipak nije to beba u tim godinam vec mora biti upgramirana savest o dobru i zlu doboko u svest !! (ispitati pre svega roditelje decaka i njih tuziti za stvaranje postencijalnog monstruma)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna