Autor: Danas

Info
03.10.2016.
09:18
Zastarevanje krivičnog gonjenja protiv odbeglog biznismena Bogoljuba Karića ponovo je otvorilo pitanje odgovornosti sudija i tužilaca koji godinama sprečavaju utvrđivanje odgovornosti osumnjičenih koji su blisko povezani sa vlašću.
  • Marina

    03.10.2016 13:54
    jasno je
    Razloge za zastarevanje slučaja Karić verovatno treba tražiti u tome što su njemu nezakonito, bez ijedne sudske odluke, oduzete sve kompanije. Samo prodajom Mobtela, država Srbija je zaradila 1,8 milijardi evra. Dakle, optuženi je oštećen od strane tadašnje vlasti a tužilaštvo nije za deset godina moglo da pokrene suđenje u njegovom odsustvu jer nisu postojali dokazi protiv njega.
  • Eduard

    03.10.2016 11:02
    Zanimljivo da za sve ostale drzavljane postoji Interpol koji itekako vrati sve frajere na sud za prekrsaje veceg iznosa krivicnih ili slicnih prijava za porez. Samo u Srbiji postoje Srpska posla i ta drzi itekako.

    Napisite potjernicu Interpola dostavice ga avionom ili busom iz Austrije.
  • gece

    03.10.2016 09:35
    Da nekog obicnog uhvate za prelazak na pesackom, otisao bi na sud koji bi ga kaznio. A ove lopine uzeli stotine miliona i zastari im slucaj.

    Milanka koalicioni partner a Selakovic ministar pravde... Ko li je kriv?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna