Autor: RTS

Info
28.05.2017.
14:21 > 20:27
Za pet godina, gotovo pola miliona automobila uvezeno je u Srbiju većinom na fizička lica, bez plaćanja ekološke takse, a ta navika nastavlja se i u ovoj godini.
  • Koriolan

    29.05.2017 07:48
    Fenomenalno!
    U ovoj amorfnoj tvorevini koja bi da je država, tema je "uzaludna" pa nemam komentar. Ali zato je fotos odličaaan! Prava scenografija za film Nemanje Kusturice.
  • Otimačina

    29.05.2017 03:45
    Neuređena zemlja sa neuređenim pravilima i pljačkaškim zakonim, jer sam gotovo siguran da kad bi obeležili dinar od ekološke takse i pratili njegov tok, taj sigurno ide za plate ogomne trome, bezobrazne i nesposobne administracije, a ne za rešavanje bilo kakve ekologije.Šta rešavaju, pa apsolutno ništa, privatni otpadi prodaju na delove stare automobila, limarija se presuje za pretapanje, a gume se takođe prodaju posle reparacije ili kao i ulje lože ili spaljuju u ciglanama.Što je model stariji troši više goriva i dodatno donosi akcize državi.

    Otimaj za automobile, akcize na gorivo, peta sedišta, registraciju, osiguranje, kazne i poene za brzine, i na kraju kad dođeš kući posle puta besan kući zatekneš prijatelja pajkana sa svojom ženom u krevetu pa ih namlatiš ostaneš i bez stana.

    I zato se i grade zatvori, a ne fabrike.
  • /

    28.05.2017 23:07
    /
    pa kako ona brenina prijateljica da plati porez na ino kradena kola?
    bas ste svickasti
  • nn

    28.05.2017 21:24
    Svi uvoznici plaćaju ovu taksu, za razne vrste roba i opremu( alati,akumulatori, ulja,vozila, baterija..itd itd).
    Sama procedura prijave i rešavanja svih pitanja dok ne dobijete tača iznos koji treba platiti je katastrofa i veliko gubljenje vremena i nerava.
    Tu se ne zna "Ni koj pije , ni koj plaća".
  • Boki

    28.05.2017 21:15
    A sta ce ljudi da voze? Nema se za te takse. Ah cekaj - dace nam brzi kes kredit? Sta nama drzava pomaze? Da brze odemo odavde?

    Jeli jedini nacin pravljenja budzeta teror nad sopstvenim gradjanima?? Proizvodnja? Radna mesta? Plate? Gde je to?
  • Pravnik

    28.05.2017 20:50
    Bruka
    Službe koje bi trebale da se bave zaštitom budžetskih prihoda mlate praznu slamu. Nije ni čudo kada se zna da se na rukovodeća radna mesta postavljaju klimoglavci i neznalice koji bi za stolicu dali sve. Bitno biti podoban.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna