Autor: Alo

Info
22.06.2017.
12:49 > 13:16
Branislav Lukić iz Srbije jedan je od stanara londonskog solitera, u kojem je prošle sedmice izbio stravičan požar.
  • ex chapman

    23.06.2017 08:57
    @Seka Persa
    draga gospođo ili gospođice, nisam siguran šta ste želeli da kažete. verujem da ste sve to lepo zamislili, ali je izašlo nekako naopako. ako niste sigurni da li su to bili council flats mogu da potvrdim da se to naročito ističe u svim medijima u svakoj vesti o ovoj užasnoj nesreći.
  • Seka Persa

    22.06.2017 15:15
    @ex chapman

    (I still struggle if you are ex chap or a man?....Anyway...)

    Pored te pregradjene NT nekretnine na long term lease hold...I pored karikiranja...

    Ne uspe da 'razumes' ili nisi siguran da li je Grenfell Tower council housing???

    Po nekad se zapravo zapitam da li si zapravo u bilo kom delu UK ako nisi siguran koja je vrsta smestaja bio Grenfell Tower? I sve to bez obzira da li drzis Daily Mail, Torygraph ili neku drugu stampu u rukama...
  • наслов

    22.06.2017 14:58
    име
    @мунгос ,не сери.
    тај наш човек је ето,прави човек. Ти ниси,само си тужан,социопатско-психопатски случај
  • ex chapman

    22.06.2017 14:38
    @Mungos
    koliko sam ja razumeo to je council housing. biću malo "politički nekorektan" i karikiraću da bih ti približio šta to otprilike znači: subvencionirano stanovanje za socijalne slučajeve. a "u mojoj ulici nema fukare..."
    živim u kući u kojoj je nekad živeo baron Rothschild. sad je pretvorena u nekoliko lepih stanova sa zajedničkim parkom, potočićem, jezerom, bazenom i teniskim terenom. sve naravno održavaju profesionalci za vrlo prihvatljiv mesečni paušal (otprilike jedna kirija za moj stan u Platonovoj). nažalost nije moguće kupiti free hold. National Trust and all that
  • Vojvosadjan

    22.06.2017 13:58
    @mungos
    Nestasica artana?
  • Мунгос

    22.06.2017 13:44
    Било је заиста густо, ова паљевина у Лондону, срећа да колега „ex chapaman“ није овде купио стан, када је побегао из Смрдије. Шта ћете, Земља дембелија је лепа на око, али видите, код њих и фасаде могу да се упале на шибицу.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna