Autor: Dnevnik

Info
08.10.2017.
07:11 > 06:51
U Srbiji je, na osnovu podataka Republičkog zavoda za statistiku, na kraju drugog kvartala ove godine ukupno bilo zaposleno više od dva miliona ljudi.
  • Legalni privatnik

    08.10.2017 11:16
    Smanjite poreze i doprinose na zarade .Ogromni su! 67% na isplaćeni neto.
    Oni koji rade na "crno" prijave se na biro da bi imali zdravstveno "besplatno" odnosno na teret onih koji su legalno zaposleni i plaćaju doprinos za zadravstvo 10,5%. za sebe, a i za "besplatno lečenje" ostalih.
    Skinite zdravstveno sa biroa.
    Neka SVI PLAĆAJU JEDNAK IZNOS, kada već imaju ista prava .Recimo 2.000 dinara mesčno,koliko daju za mobilni :)
    Dojadilo mi da mi država dere kožu s ledja da bi oni koji su se "snašli" imali isto kao i ja ili čak i više od mene.
  • xxx

    08.10.2017 09:30
    nesigurnim ugovorima drze se na lancu nesigurni partijski aktivisti a i siguran procenat od 10 % za stranku koja ih je zaposlila,a o nestrucnosti i da ne pricamo,svaki 5 i ne dolazi na posao.kad su nepravilnosti u drzavnim firmama sta ocekivati od privatnih,pogotovo povezanih sa vlasti.
  • /

    08.10.2017 09:09
    /
    prebrojte broj umetnika koji izbacujete
    i kako da ih ubacite u legalne tokove ali ne na onaj idiotskoparazitski nacin koji se lobira -da im drzava uplacuje pio

    ne zaradjuju koliko it ali se vecina snalazi iz slicnih izvora
  • avavavav

    08.10.2017 08:47
    avav
    bice bolje za dve tri godine...svi cemo raditi na crno
  • Vlada

    08.10.2017 08:39
    ---
    Danas nam je MNOGO BOLJE, nego što će nam biti sutra.
  • Krokodil

    08.10.2017 08:35
    Neko ko prati
    U inspekciji rada Novog Sada u zadnjih sest meseci je preko Vulinove stranke koja je tada pripadala njegovom ministarstvu primljeno 6 ljudi! Svi konkursi namesteni i u Beogradu.....a,svi ostali koji su konkurisali su budale!Elem,prvi primljen geodet u sestoj deceniji ,drugi protiv pozarac,treci ekolog,cetvrti prof hemije ,peti menadzer,a sesti ni ne dolazi na posao neki i ....Niko od njih nema veze sa BZNR, niko nema drzavni ispit i niko rada u struci!Pisem ovo apro po gore navedenog teksta.....Gospodo,ovo je vec talog dno dna .Ko ce da radi u ovoj zemlji,ko je kopetentan kada je sve kontaminirano stranackim pulenima kupljenim diplomama i vezama !!Gore navrdeni tekst ....prica nekog dokonog novinara!Prava slika je mnogo,mnogo gora!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna