Autor: RTS

Info
17.12.2017.
20:43
Vodoprivrednom preduzeću "Gornji Banat" u Kikindi odobreno je 220 miliona dinara za završetak preostalih deset odsto regionalnog sistema za navodnjavanje.
  • Podrška akciji

    18.12.2017 02:26
    ALI:Sa kojom vodom zalivamo, onom iz kanala gde smo se pretodno mi ili oni ispred nas preko Tise oslobodili svog otpada (fekalije, deterdženti, nafta, cijanidi, melasa i pesticidi sa njiva).

    Trska pored kanala je ove godine posečena, ali će sledeće da buja, treba to odžavati, izvađena oseka nije uklonjena nego bačena pored kanala i kiše će je ponovo sprati u kanale.Sve liči na jednokratnu haljkavu akciju zarad uzimanja para bez ikakve kontrole radova.Glavni kontrolor, bagerista.
  • Zivan

    17.12.2017 22:00
    Sisteme za navodnjavanje bi morali imati i mali poljoprivednici, a ne samo tajkuni, vlasnici velikih kombinata...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna