Autor: 021, Blic

Info
02.02.2018.
07:32
Poreska uprava će objaviti spisak preduzeća, velikih poreskih dužnika u narednih dan ili dva, kaže poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.
  • Spisak

    03.02.2018 15:08
    A spisak privatnika kojima država duguje, da li će objaviti ko?
  • Psihijatar

    03.02.2018 15:06
    za Ninu
    Najefikasniji lek je da daš otkaz i ne radiš za poslodavca koji kasni sa isplatom plate 14 meseci.
    Mene interesuje od kojih para ti u medjuvremenu živiš?
    Pomozi sebi, daj otkaz i zaposli se kod nekog ko te plaća za promenu!
    Smarate mesecima sa istim problemom,a i dalje radite bez plate.
    Vama nema pomoći
  • milicica

    02.02.2018 12:00
    nije kriv on
    Krivi ste vi koji mu to dozvoljavate i radite bez plate toliko dug period iako znam da je jako tesko danas naci dobar posao.Treba hrabrosti i snage za ici dalje i kad bi vecina vas otisla iako predpostavljam da bi drugi dosli jer moraju raditi idiot od coveka a i ova luda drzava bi morali nesto preduzeti ali nas je sve obuzela apatija i onda nema promene. Moj rodjak je radio u Stilosu, napustio ga i sad je dobar privatnik ali je on mlad a razumem da je starijima to mnogo teze ali ako se ne borite nista se nece promeniti.
  • Marko

    02.02.2018 07:56
    poremecene vrednosti
    Imamo spisak naj uspesnijih privrednika, sa sve nagradama i kriminalnim dosijeima,sa druge strane imamo spisak privrednika poreskih duznika.Izmedju njih drzavu i javna preduzeca koji su generator privredne nestabilnosti svojim manipulisanjem u placanjima zadnjih 20 godina. Jos koliko juce, svi smo bili jednaki i ziveli od primljene plate. Sem zlobnika o nezasite drzave,dali neko normalan misli da su ovi dugovi realni ili je ipak vreme za poreski reset i otpis neranog zaduzenja.
  • nina

    02.02.2018 07:41
    Postovani!
    A kada drzava misli da objavi spisak poslodavaca koji nece i ne zele da isplacuju platu na vreme a imaju para,trose na luksuzna vozila,putovanja??U mom slucaju radi se o Stylos group-u gde plata kasni 14 meseci!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna