Autor: 013info.rs

Info
05.03.2018.
22:08 > 22:09
Gradska uprava Pančeva otvorila je javnu raspravu o nacrtu odluke o opštim pravilima kućnog reda.
  • vlasnik stana

    06.03.2018 16:10
    Pancevci! Nemojte dozvoliti da vam odmor bude od 23-06. U NS je do 05 i svi cute. Znaci, komsija moze da vam busi u svom stanu do 23h i da ujutru pocne u 05h odnosno 06h. Deca nam lezu ranije, bebe pogotovo. Ujutru, umesto najlepsi deo sna pre posl, skole i vrtica treba da slusaju buku.
  • Nindža Kornjačleone

    06.03.2018 12:52
    Predlozi su normalni. Koliko ce se postovati, to je ono bitno. Kod nas se samo donose uredbe, zakoni i sl. ali se slabo to postuje. Dok u Pancevu uredjuju kucni red, mi ovde moramo da zovemo svesteno lice koje ce pitati neko od bozanstava da li moze da obavesti predsednika kucnog saveta da on dodje u pratinji 2 rodjaka preko 79 godina kako bi pitali one koji krse red da li smeju da posalju mejl komulanoj policiji, pa da oni navrate jedan dan od nedelje. Ako to ne uspe, onda ulitimejt fajt u zgradi, pa ko dobije taj pusta muziku i lupa.
  • Stanar zgrade

    06.03.2018 09:56
    Red i Mir
    Predlozi ne zvuce lose.Bilo bi lepo opet biti kulturan i misliti i na druge a tako vapitavati i decu,da nisu jedina na svetu da postoje i drugi,mozda bolesni,bebe i stariji ,neko ko je nocu radio a danju mora da se odmori,mozda komsija Dr sutra ima dugu i tesku operaciju.Niko ne bi voleo da ga operise dr koji nije spavao zbog necije napanjene muzike ii trcanja dece nad glavom.A vi?...itd...ljudi treba da imaju vreme za .spavanjei odmor u tisini.Niko nije duzan da slusa tudju muziku,trcanje dece ,igranje lopte u stanu,vristanje,komsijske mrve,kosa i ostali otpatci sa stolnjaka stalno skupljati sa svoje ciste terase,nocna mora! , tako nekada bese.....
    Dobra stara vremena!
    ali kako sve polazi iz kuce,mislim na vaspitanje,mislim da slova na papiru ne mogu biti ispostovana.
    Druga su vremena,nazalost!
  • Мунгос

    06.03.2018 07:11
    Село гори, а баба се чешља.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna