Autor: Danas

Info
06.04.2018.
20:53 > 20:54
Plan kompanije Ferero Roše da do 2025. za svoju proizvodnju čuvene "nutele" uglavnom koristi lešnike iz Italije, kako je to juče prenela italijanska agencija ANSA, neće uticati na proizvođače lešnika u Srbiji, niti na saradnju koju oni imaju sa Fererom.
  • uzgajivac

    07.04.2018 08:25
    Tekst je pun netacnih podataka.

    Kao prvo, Ferrero je demantovao da ce kupovati samo Italijanske lesnike. Vest je nastala u engleskoj (da li slucajno ili namerno) i kazu da su lose preveli sa italijanskog, neku vest iz Italije o prosirenju zasada pod lesnikom. Vest da ce se koristiti samo lesik iz Italije nema nigde u Italijanskim novinama vec samo u jednim u Engleskoj,, a sam Ferrero u Italiji je to demantovao.

    Drugo, u Aleksi Santicu samo rasadnik je velicine 40 hektara, a zakljucno sa utorkom imaju posadjeno 600 hektara pod lesnikom. To znam jer sam u Utorak pricao sa direktorom kad sam bio po sadnice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna