Info
11.04.2018.
11:01 > 13:33
Mada se najavljuje ili započinje izgradnja brojnih auto-puteva, javnost se gotovo i ne obaveštava o finanansijskoj kalkulaciji ovih državnih ulaganja.
  • Иван Грозни

    11.04.2018 15:10
    Аргументи о пребацивању дугова на будуће генерације нису увек тачни. Неке старије генерације су се задужиле па нам оставиле Ђердап, ТЕНТ и друге капиталне објекте. Много већи проблем од начина финансирања путева представља то што се задужујемо за исплате плата и одржавање паразитско-партијског система. Ово наравно не значи да не треба водити рачуна о финансијској конструкцији инфраструктурних пројеката.
  • Anonimus

    11.04.2018 14:50
    Krajnje je vreme da se vodi računa kada se grade novi iili obnavljaju postojeće saobraćajnice. Cene su uzletele u nebo i biće veoma teško otplaćivati uloženo. Odista nije jasno šta građani Srbije dobijaju od autoputa Noš- Merdare i što pre bi trebalo odustati od ove namere.
  • dzoni

    11.04.2018 14:22
    Treba konačno početi sa obnovom magistralnih puteva.I preusmeravati teretni saobraćaj što je više moguće.
    Džaba i nova cesta ako preko nje za 24 sata pređe i više od stotinu šlepera sa teretom od 30 tona!
  • :)

    11.04.2018 14:11
    Primer Hrvatske moze biti samo pozitivan. Nema razvoja zemlje ako nema infrastrukture. Uostalom, cim se predje granica sa Hrvatskom i onda to sve uporedi sa Srbijom, utisak je kao da se rat vodio na nasoj teritoriji a ne na njihovoj... Nego, nismo vec cele dve nedelje citali nista o tome kako je dinar precenjen i kako to steti privrednicima. Mozemo li malo o tome?
  • limanac

    11.04.2018 14:03
    Nijedan autoput u Srbiji nije profitabilan izuzev koridora 10.
    Da li to znači da država ne treba da pravi ostale puteve, recimo autoput prema CG ili prema Temišvaru?
    Bez autoputa cela zapadna Srbija, ali i Banat su odsečeni i nemaju šanse za ekonomski razvoj.

    Ako država bude pravila samo isplative autoputeve, NS i BG će dobiti još desetine hiljada novih stanovnika. Onda gospodin Živan može da napiše novi iscrpan članak o dođošima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna