Autor: Tanjug

Info
18.07.2018.
18:37 > 18:39
Deveta beogradska gimnazija može da pokrene disciplinski postupak protiv profesorke istorije koje je u Španiju odvela učenike koji su imali problem sa smeštajem, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević i dodaje da uprava škole nije bila obaveštena o tome.
  • Svetlana NS

    19.07.2018 10:20
    Ja sam VLAST
    Ovaj ministar kao da je bunike jeo. Toliko lupeta i toliko je arogantan kao da je bog i batina. Decu bi oduzimao, kažnjavao nastavnike, učenike ... Alo ministre, danas jesi, sutra nisi ali kad obraz izgubiš onda više nikad nisi ... ČOVEK.
  • Živković

    19.07.2018 07:26
    Ako nastavnica ima potpise roditelja ili potvrde usmenu saglasnost nema ništa od ove glupe hajke u kojoj se sad odjednom svi prave blesavi i naivni. Nije mi samo jasno zašto je fokus sklonjen sa agencije koja je zapravo jedina odgovorna za nastalu situaciju. Generalno ove godine agencije kao nikad pre varaju građane. Bolje time da se država pozabavi, Sa kojekakvim 'hrčak travelima',koji niču kao pečurke posle kiše.
  • /

    19.07.2018 07:16
    /
    a sta je sa agencijom?
    tip se kao predomislio pa platio

    sssr je rasturen, jugoslavija raspala
    kanda neko pravi socijalisticku rusiju
  • Papa

    19.07.2018 00:45
    Sve se svodi na ove glupe komentare. Kad su mi skidali sa plate što sam išao da protestujem ispred vlade protiv ovog zla, gomila je urlala - neradnici, tri meseca raspusta, ima ko bi radio za tu platu, a vama malo... Blablabla... Pa, ok. Neću više ni ja da protestujem. Samo ću napisati komentar. To je tako cool. Još kad dobijem 20 pluseva, ta neće moći da spavaju koliko će se najediti.
  • ST

    19.07.2018 00:33
    Ovaj ministar je za smenu...Ovakva izjava je sramota!
  • Terješkova

    18.07.2018 22:59
    Lignjoslav
    Sarcevicu i ja sam vodila decu u Spaniju, istina malo manje brojnu ali STA TE BRIGA
  • Rape

    18.07.2018 22:04
    Zloupotreba podataka? Šta ako roditelji daju izjavu da su se samoinicijativno organizovali i nakon toga zamolili nastavnicu da bude uz decu?
  • Gordana

    18.07.2018 20:36
    Raspust je
    U gotovo svim beogradskim školama nastavnici organizuju letovanja i zimovanja, što je na obostranu korist i nastavnika i učenika. Ne vidim ništa loše u tome. Većina roditelja ne može da priušti porodični odmor, a jedini način da omogući svom detetu da putuje jeste upravo ovaj.
    Dotičnu nastavnicu čekaju sankcije? Slažem se ako to znači da će se istražiti i sankcionisati svi nastavnici koji organizuju putovanja, kao i pre svega"neobavešteni direktori" koji peru ruke i "ne znaju" da se to radi u njihovim školama. Nemoguće je da u Ministarstvu prosvete niko ne zna da se unazad decenijama organizuju takva putovanja. Da li neko od njih treba da snosi sankcije zbog toga?
    Mislim da je sramno da se uopšte spominje disciplinski poatupak, žena je verovatno pod velikim stresom zbog svega ovoga. Sramno je i da se njeno ime provlači po medijima kao da je najveći kriminalac u državi.
  • Biba

    18.07.2018 20:34
    Pa koliko je skola vodilo decu i svasta bilo od eskurzija i nikom nista sta ste se okomili na tu profesorku to je njena privatna stvar a ne skolska sami ste rekli da skola nema beze sa tim
  • rada

    18.07.2018 20:27
    Znaci da je sve ovi oko neuplaćivanja para i neizvesnosti smestaja toliko ljudi bilo da profesorica dobije neki "ukor"?Mozda da i izgubi radno mesto?
    Dobar potez agencije za putovanja i direktora iste!!!
    Ne čudi me nista...
    Znači sada ubacuju svoj kadar na njeno mesto?
    A,sta ce biti sa tom agencijom?Nikom-nista? Ipak vise para ima taj direktor agencije i opstaje!!!
    Dobra nameštaljka!!!
  • IvicA bez marice

    18.07.2018 19:48
    Ma samo neka nigde ne idu I nista da ne znajui postanu savrseni za glasanje posto su glupi ko tocila. Svaka cast profesorki imala je m**a, da sam roditelj pretio bih skoli ako je kazne
  • Samo čvrsto, gazda

    18.07.2018 19:09
    Pa da, samo gazi! U tamnicu sa tom bahatom profesorkom! Zna se red u ovoj organizovanoj bogatoj državi! Treba je zaključati u ćeliju bez prozora, jer nema veze što je ovo pitanje za inspekcije i kontrolu turističkih agencija koje rade šta hoće.

    Znači kreće napad. Videćemo kako će ovo da se odigra, ali mi sve više liči na zauzimanje još jednog dela teritorije radi bogaćenja, ili možda otvaranja novih šansi za poslušne članove "kluba". Tj. da se zapreti profesorima da moraju da imaju odobrenje i da budu podobni, ako žele da zarade vođenjem dece na ekskurziju.

    Ili možda grešim. Ali se pravi buka, pa mi je čudno. Možda pokušavaju da uberu neke političke poene?

    Ono što me šokira je tišina od strane inspekcija, koje puštaju agencije da rade kako hoće.
    Izlgeda da tu ima novca da se odradi na crno, pa je svima slatko.
    Jasno je da su na gubitku deca, roditelji i svi budući putnici.
  • propenzionisan

    18.07.2018 18:53
    kao privatne ličnosti
    Koleginica je vodila decu na letovanje kao privatna ličnost, u svoje slobodno vreme, i valjda uz saglasnost roditelja. Kao što je g. Vučević kao privatna ličnost komentarisao sudske odluke.
    Mogu li da budu primenjeni isti kriterijumi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna