Info
09.03.2011.
22:04
Srpska napredna stranka vodi u odnosu na Demokratsku stranku za 12 procentnih poena, pokazuje istraživanje javnog mnjenja koje je u februaru sprovela jedna od najpoznatijih srpskih agencija.
  • Živko

    10.03.2011 14:44
    nijedan od ponuđenih odgovora
    Šteta što ovu opciju nisu imali u anketi. Nadam se da ćemo je imati na narednim izborima. Pozdrav svima.
  • Andro

    10.03.2011 07:56
    ??
    A gde smo tu mi?
  • Ja

    10.03.2011 07:02
    Tačno je da DS odavno ne liči na sebe,od dana kada je ubijen Zoran Đinđić. Smetao je svima, pa čak i svojima. Sa njim je nestala izvesnost, doslednost i jasnoća,zatvoren je put koji nam je on pokazao svojim jasnim viđenjem i hrabrošću da sam ide njime. Bilo je lako verovati mu i slediti ga ,jer je išao napred, išao je prvi,tako da je svima ostalima trasirao siguran put. Zato je i bio opasan za lažne rodoljube,koji su uvek narod gurali ispred sebe u neizvesnost ,držali ga u strahu i bedi i tako lakše manipulisali(vladali). Zoran je bio drugačiji od svih do tada, nosio je viziju slobode i istinske demokratije,želeo je da stvori Srbiju u kojoj žive svesni i hrabri ljudi i u kojoj se vrednuje individualnost i hrabrost, kakav je i sam bio. Ovo društvo još nije spremno za tako nešto i ne čudi me ako nas kukavice i nepismeni ponovo vrate u živo blato devedesetih.Trenutno ne vidim nikoga ko bi nas mogao spasti .
  • 10.03.2011 06:52
    1
    Do sada se na izborima biralo ko je MANJE LOSIJI a sada... sada su svi PODJEDNAKO LOSI da li ima svrhe izlaziti na "demokratske" izbore, kada su se svi za poslednjih 20 godina izredjali i vladali a mi gradjani osetili i videli njihovu BRIGU za za razvoj zemlje i brigu za nas.....
  • Mrak

    09.03.2011 22:24
    DS+SNS+RS pa da poležemo
    E posle ljubavi SPS+DS, ne bi bio šok DS+SNS. Posle toga samo je strašnije SNS+RS a i to je moguće, samo da bi se selo u foteljice! Jade i bede...DS stvarno više nema oblik...Na sebe ne liče već odavno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna