Info
26.09.2011.
16:46 > 17:06
Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o javnoj svojini, posle višegodišnjeg čekanja na taj propis, sa 133 glasa poslanika stranaka vladajuće većine i Liberalno-demokratske partije.  
  • @Anonimusi stoj!

    27.09.2011 08:15
    Sale napred!
    Šta se svaki put raspaljujete na Saleta Novosađanina? On je, verovatno, najkrivlji za situaciju u kojoj se nalazimo. Čovek ume i da pretera u izražavanju, ali istina uvek boli, zar ne? Barem se vidi da voli Vojvodinu, svoj grad i svoje sugrađane (one koji se kao takvi osećaju). Gde ćeš više? To su osobine koje danas treba ceniti, jer su skoro izumrle. Ovde očigledno ima previše hejtera, koji više vole tuđ grad, tuđu decu ili tuđu ženu... šta god tuđe...E, mi Vojvođani, nećemo tuđe, ali ne samo da hoćemo da nam vrate našu nepokretnu imovinu. Hoćemo i naš budžet, a ne 7% koje Srbija nije u stanju da na vreme uplati, pa nemamo da finansiramo ni ovo što do sada imamo, a kamoli puteve II reda i kanale zarasle u trsku. Hoćemo novac da ulažemo u naša sela, naše gradove, našu decu... Možemo sa Srbijom biti braća, ali nam kese nisu sestre. Za to se treba boriti! Ako će to raditi SVM, imate moju podršku!
  • sale novosadjanin

    27.09.2011 06:19
    onaj koji ni ime nema
    ne znam da li si 1,2 ili 3 ?
    napravio sam pravopisnu gresku.
    umesto reci ove treba da stoji one !
    to bi svakom bilo jasno posto se radi o proslom vremenu,ali tebi to malo teze ide.
    rekao sam ti da kad prestanes da muces-ljudi ce te razumeti !!!
    ps-steta sto ne mozes da radis kao lektor !!
  • Režim

    27.09.2011 05:26
    Mislite o tome
    A jeste li primetili da čim je SVM počeo da razmišlja svojom glavom odma incidenti u sredini koja je vrlo zapaljiva zbog maltretiranja manjina za vreme vladavine SRS. Odjednom međunacionalni incidenti u žiži javnosti
  • Zeljko

    26.09.2011 21:18
    Ukinuti vozovi
    Zasto je Beograd ukinuo direktne linije iz Srema ka Novom Sadu? Ako hocete da idete iz Sremske Mitrovice, Rume i Sida za Novi Sad morate da presedate. To je narocito tesko srednjoskolcima koji putuju svaki dan.
  • zeleznicar zrenjanin

    26.09.2011 21:18
    da
    lsv je najvece razocaranje velike vecine zeleznicara banata i zbog stetnih poteza ce biti kazjeni na izborima.
  • FUJ

    26.09.2011 20:57
    Pa ljunucu vas ligasi kad vas vidim na ulici!
    Eto javno!
    Ako iko bude smeo uopste da izviri iz misje rupe!
    J**ali bi se za dinar! Fuj
  • semtex

    26.09.2011 20:55
    tako je sale
    Jos samo da se vrati zemlja madjarskim fasistima i da se digne spomenik Kepiru i sve ste obavili,samo MALO VAS JE I MALO STE SE ZZZZZ.
  • @Sale novosadjanin - BRAVO ZA

    26.09.2011 19:36
    Ne dobacujes!
    Kazem ti da ne kokodaces. A ti resio da pokazes ko si i sta si.
    Kazes, bravo za SVM. Za njih si glasao, pa dodajes:"za lsv sam bio od osnivanja a sada mi je zao zbog vremena koje sam izgubio na sastancima i sto sam za njih glasao sve ove godine"!!! Za koga si to ti glasao?!
    Od silne pameti ostalo ti samo da zalis. E pa zali, jadnice, jer za vise domete nisi. To se vidi iz aviona. I jos jednom te najlubaznije molim da nas ne masiras tvojim glupim teorijama. Oladi covece. Prebaci u nizi stepen prenosa jer kao sto vidis zakucavas se na svakoj krivini.
  • Jo

    26.09.2011 19:22
    Bla bla truć truć
    Šta ste konkretno dobili sa tim zakonima.Šta od toga zaradjuje pare,gde u tome što navodno Vojvodina dobija ima zarade i koliko.Koliko u tim firmama i akademijama ima radnika.Džabe što ste dobili sve to kad se i ono malo što pristigne iz tog zlog Beograda potroši na promašene investicije,na razne " projekte ".Koliko se investiralo para u proizvodnju nečega(ne računam partijske mešetare koji se slikaju na kojekakvim trange-frange gradilištima)što pravi dohodak,.Živi bili pa videli za par godina će te firme i akademije pojesti same sebe ali onda nema beograda da sa žališ za pare i imovinu
  • mile V

    26.09.2011 18:44
    Vojvodina i Liga
    Kao jedan od osnivača Lige ovim putem se javno odričem od svih dosadašnjih aktivnosti u vezi iste.Što se ćlanova stranke tiče želim im sve najbolje sa molbom da preispitaju dosadašnji rad vrha stranke i donesu adekvatne mere.
  • ligas

    26.09.2011 17:56
    bravo SVM
    Hvala SVM i njihovim poslanicima sro brane nasu Vojvodinu od Beogradskog zuluma.
  • sale novosadjanin

    26.09.2011 17:24
    BRAVO ZA SVM !!!!!
    lsv nas ponovo izdala !!!
    ako nista drugo,sada sam siguran da sam dobro uradio,sto sam u zadnjih 5-6 godina podrzavao i glasao za SVM !
    za lsv sam bio od osnivanja a sada mi je zao zbog vremena koje sam izgubio na sastancima i sto sam za njih glasao sve ove godine !!!
  • Zr

    26.09.2011 16:09
    Bravo za Madjare.
    Sada i definitivno glasam za SVM.
  • 26.09.2011 15:59
    Bacanje prasine u oci Vojvodini i Vojvodjanima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna