Info
07.06.2012.
15:40
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović neće ići u Beograd na inauguraciju novog srpskog predsednika Tomislava Nikolića, 11. juna.
  • Perica

    09.06.2012 05:47
    Slazem se
    Nije potrebno da dolazi na inauguraciju kako on tako i jos poneki susedi.To sto su pozvani neznaci da su dobro dosli.
  • Slusalac

    08.06.2012 17:02
    Da li je predsednik Srbije Tomislav Nikolic nekom po volji ili ne cinjenica je da je on legalno izabrani predsednik. Izabran je bez kupovine glasova po 2000 dinara preko fantomske Romske partije,bez podele paketa ,bez zaposljavanja po javnim preduzecima.
    Prihvatite realnost da ce Nikolic niti predsednik narednih 5 godina ili krace samo ako prekrsi ustav,ali i Tadic je krsio ustav pa nikom nista .Njegov ustavni sud je dnevno tumacio ustav u zavisnosti kako je Bokiju odgovaralo.
    Ne verujte svemu sto vidite na tv B92 i procitate u Kuriru.Razmisljajte svojom glavom.
    Sto se tice predsednika Hrvatske i Federacije u BiH uopste nije bitno sto ne dolaze na inaguraciju.
  • Begečka nana

    08.06.2012 06:45
    Kad sam bila klinka, na TV-u se prikazivala jedna emisija pod nazivom "Tražili ste - gledajte". Lično mislim da je Toma idealan predsednik ove države. Tačno onakav kakvog smo i zaslužili. Na najbolji način predstavlja "građane" Srbije. Nama ne treba niko ko je u punoj snazi i spreman na težak rad, velike i bolne promene, neko ko je obrazovan, mudar političar sa vizijom o budućnosti ove zemlje, okružen mladim, sposobnim, obrazovanim, stručnim, poštenim i vrednim ljudima koji bi mu pomogli da ideje sprovede u delo.Pošto takvog, ruku na srce, ni nemamo, nama je dobar i Toma. Sa druge strane, da sam na mestu Tadića, zapitala bih se kakav sam ja to bio predsednik i čovek, kad me je Toma Nikolić oduvao na izborima 1/1. A on umesto prsta na svom čelu, nastavlja da ga gura nama u oči, sa planom da zasluženo pređe na premijersko mesto. Mašala!
  • steva

    08.06.2012 06:11
    ne razumete
    Gospodin Bakir Izetbegović ne dolazi,jer ne jede prasetinu.
  • Kum

    07.06.2012 22:37
    Kum
    Tadic nije izdao kuma ali je zato izdao i prevario sve nas... narode snago, narode stoko!
  • Perica

    07.06.2012 16:50
    a.9
    hahahhahahhahahahahhaahha,pazi kakav nam je predsednik kad neće državnici drugih zemalja (kakave i kolike god da jesu) da dođu na inauguraciju,hahahahha...ovo je već ko zna koji koji neće doći...pa taj toma da ima mozga i obraza,stavio bi na čelo......prst :) i dooooobro oo razmislio o svemu,hahahhaha...e srbijo trula li si :)))))
  • 07.06.2012 16:37
    Nikolic "izdao kum", a da li je izdao kuma to je pitanje

    jednom radikal uvek radikal

    istinu govoreci ni ja ne verujem Nikolicu, kada bi se gradjani setili sta je sve pre 20 godina govorio i sa Seseljem sta je sve preduzimao...

    Koga jednom guja ugrize taj se i gustera plasi... tako kaze narodna poslovica a Nikolic, da li je guster!
  • Klaus Kvasac

    07.06.2012 15:58
    ne treba ni pravi Srbi da prate ovo
    Nikolic je demagog, izdao je kuma
    a kakoli ce tek nas da izda,ako mu se na vreme ne suprostavimo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna