Autor: Novosti, Dnevnik

Novi Sad
17.05.2017.
07:34 > 07:53
Grozdana Zekanović (66) iz Žablja u ponedeljak uveče se polila benzinom, a zatim zapalila, svega nekoliko metara od porodične kuće u Ulici Petra Konjovića, gde je sa ćerkom i suprugom živela kao podstanar.
  • ovdasnji

    17.05.2017 16:51
    e moj mrvo ..
    blago tebi ..i jeste poenta u tome da je jedino nama ,serbima ,danas mnoooogo gore nego za titovo vreme !!!a svi ostali odoše u ,za njih, svetlu buducnost !!!ali i mi cemo,obec'o preds/premijer !!!
  • AVAV

    17.05.2017 14:43
    Smrdija
    @mrva

    Vama su bolji danasnji mafijasi i politicari banditi od Tita ?? Da li ste citali da se nalazimo ispod africkog proseka u platama ?
  • mrva

    17.05.2017 14:09
    @mile

    u vašem komentaru krije se suština gluposti ovog naroda, što i jeste uzrok stvarima koje se događaju. čovek (tito) mrtav skoro 40 godina a još uvek se pati za njegovim vremenom, večito pogled u nazad, letargija, kukumakanje, želja da bude kako je bilo nekad, bez ideje, kritičke svesti, zdrave pameti, odsustvo razumevanja sveta danas.

  • mile

    17.05.2017 12:49
    sramota za drzavu ..
    i , posle , tito nije valjao ..sta god mislili , tada se to nije dogadjalo ! briga o ljudima je postojala .. svi radili, svi se skolovali , svi se lecili , svi putovali , svi bili bezbedni ..a sta sada imamo ??samo vucica ..!!malo li je ?!ali, za koji dan ce sve to biti lepse , jace , bolje !! samo , kad ce ti dani, vec da dodju ??!!izgleda , niiikad !!!
  • napredni magarac

    17.05.2017 08:42
    samo napredno
    Brze, bolje, jace!!!
    Nikad vece plate, nikad vece penzije........
  • paki

    17.05.2017 08:41
    Kada OVDASNJI prozivaju DODJOSE uvek se pominje kako su dosli kao izbeglice a sad svi imaju ogromne kuce i stanove. Ovakve slucajeve niko ne vidi niti ih zanima.
  • baron

    17.05.2017 08:37
    dobar zivot
    Sve je to zbog dobrog zivota u koji nas vodi propali politicari i uspesni binismeni.Kada ce biti okoncani Sudski procesi sa njima i ispitano poreklo novca koji poseduju.Opljackano je sve sto su mnoge generacije gradjana stvarale i sada zivimo u bedi.
  • Del Potro

    17.05.2017 08:29
    Strava
    Ako vam je dobro onda ništa!!
  • B

    17.05.2017 08:15
    Uzas
    Uzas! Pokoj dusi ove sirote zene. Ko je kriv za to sto se odlucila na ovakav korak?
    Ne, nisu krivi samo politicari sto se ova sirota zena ubila. Krivi smo mi jer ne umemo da napravimo bolje drustvo, bolju zajednicu. Na kraju, svi ovdasnji politicari rodjeni su ovde, ili u Vojvodini, ili u Srbiji, ili na teritoriji bivse SFRJ. Nijedan nije pao s MArsa.
    Krivi smo svi mi sto smo uglavnom bezosecajni, ali silno zelimo da komsiji crkne krava; pravdoljubivi, ali bismo uvek da zaobidjemo zakon, nesto ucarimo i da nekog bar malo prevarimo. Kazemo od inata nema goreg zanata, a volimo da se inatimo. Kunemo se u svoju vrednocu, a najvie volimo da lenstujemo, i fizicki (sto je lose), i umno (sto je jos gore).
    I jos, sto rekao Djordje Balasevic: Oni koji te vole ne umeju da to pokazu, a oni koji te mrze ne umeju to da sakriju.
    Ko moze, neka bezi, ko ne moze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna