Autor: 021.rs

Novi Sad
05.10.2017.
15:51 > 09:30
Tribina "Šta su ženska posla?" održaće se danas, 5. oktobra u 19 časova u Radio kafeu.
  • @sunshine

    06.10.2017 11:22
    I meni je tuzno kad citam vase komentare koji obiluju jednoumljem.
  • sunshine

    05.10.2017 20:28
    Tuzno je koliko ima neprosvecenosti i primitivizma medju nama. Iza straha od boljeg polozaja zena cesto se krije licni dozivljaj nize vrednosti i nesigurnosti u sebe.
  • @adminke

    05.10.2017 00:01
    Kakvi hologrami? Uzimas li ti lekove na vreme? Da li postoji razlog zbog kog vam kritike tesko padaju ili bas nista ne sme da se prica? Zadnjih par decenija slusamo i gledamo feminizam na razne nacine a vama smeta par godina kontra argumenata. Zvuci jezivo. Jednoumlje.
  • adminke

    04.10.2017 15:24
    Ovi što se brinu da će im otpast mošnje zbog tribine - priznajte sebi da ste hologrami i da ne postojite, onda ćete biti zaista potpuno slobodni.

    dođte svi, dođte mošte doć
  • Marko

    04.10.2017 11:30
    Polako
    Zenska posla su da je pravo zene da laze sa koliko njih je spavala i da li je nevina, takodje ako musko laze za socijalni status i bogatstvo feministkinje se zalazu da se osydi za silovanje ako na osnovu toga "namami" zenu u krevet.ali ako muskarac ozeni zenu na osnovu toga sto po njenoj prici nije "laka" onda nikom nista..isto tako i za nasilje. Zensko se nikad ne udara , musko kad god hoce..za abortus takodje to nije ubistvo. Ali ako se desi kao sto je onaj lik vikao na trudnicu pa ona izgubi dete, to je ubistvo iz nehata..ali ako ga majka pobaci to je sta ??? Pa to je nikom nista, klasika..videcemo vas u pravima da radite u rudnicima kao 50% radne snage i da idete na prve linije fronta..jer 60% mrtvih muskaraca iz prvog sv.rata niko ne spominje, da je tolko zena izginulo svaki dan bi ispirali mozak sa tim..uostalom nemojte radjati. Serijat dolazi u evropu kroz 50godina, jednostavnim nadglasavanjem jer ce muslimani biti vecina..i to je kraj modernog feminizma, hvala bogu..bilo ne ponovilo se..
  • Miša

    04.10.2017 10:58
    Ne vidim svrhu?
    Na takve tribine ne dolaze(niti čitaju) osobe na koje se ovo odnosi. Pre će biti kao "jadikovka" nad sudbinom i izborom partnera, nešto kao žensko poselo!
  • Sima Kosmos

    02.10.2017 23:26
    Valja se talas...
    Emancipacija žena u ovolikoj meri dovodi do rasturanja brakova, kult porodice nestaje,, popularizuje gej popolaciju, žene više ne radjaju više dece nego eventualno 1 jer čekaju do 40 godina nešto. Ne znaju da kuvaju, da spremaju neće kao i da peglaju. Piju isto, ako ne i više kao muški. Decu čim propužu guraju u internat i znaju svoja prava da kad sa suzom u oku odu u policiju, muža hapse i zabranjuju mu 30 dana da se primakne. Eno na zapadu je već tako a valja se taj talas prema nama kao cunami brzo,
  • Georgina

    02.10.2017 21:13
    @B
    Posle više hiljada godina muške dominacije u svim sektorima života, rada i postojanja, da li ćete dozvoliti da se održi jedna mala tribina posvećena ženama?
  • Zbignjev Boniek

    02.10.2017 20:46
    arhetip Evridza...
    ''Sta sve papucar nece istrpeti zbog malo seksualnog nagona je cudo'' - rece on, taj alfa iskusni zavodnik koji seks jedino vidja na internetu, stuce dupli Vinjak na eks i vrati se kuci, gde zivi sa roditeljima sa svojih 40 godina, iscekujuci sutradan kad bude morao ici na posao u kladionicu.
  • Deja Udruženje očeva

    02.10.2017 19:10
    @B & @M.G.T.O.W.
    B, deluješ podsticajno, već razmišljam ko bi mogao biti gost takve tribine.

    M.G.T.O.W. što ne bi došli na tribinu, nije nam ukinuto pravo glasa. Evo, dva muškarca bila na tribini u petak u Radio kafeu. Jedan moderator i 4 govornika, svi ženskog pola i nisu odgovorile na pitanje koje su same postavile "Kome smeta zakon o rodnoj ravnopravnosti", ja ponovio ali džabe. Mene kad nešto pitaju ja im kažem ako znam, a ako ne znam, barem malo pognem glavu... od sramote.

    E sad ja, trebaju ovakve tribine, ljudi zaista ne znaju šta se sve dešava, nisu ni svi muškarci spašeni, a ni sve žene ogrezle u feminizam. Dijalog uz pristanak svih strana je najbolje rešenje. Svašta pametnog može da se čuje na ovim tribinama, ako ništa drugo barem shvatim da sam iznad mulja.

    P.S. Jel treba i ja da se zahvalim na objavljivanju komentara, mislim, ako je red... nema jeda.
  • M.G.T.O.W.

    02.10.2017 17:30
    bljuc
    Zenska posla non stop propagiraju da nisu treci talas, a jao jezivog li promo postera...

    nema papucarenja, vi samo gurajte taj treci talas, mi cemo mgtow, svi gubimo, al da vidimo ko ce dalje da dogura. Trazile ste, gledajte.

    Neces prezime? Super, ja onda necu brak.
    Neces da kuvas i peres? Ja necu da majstorisem i fizikalisem. Bukvalno sve da placamo od plate i da radimo po pola, pa da vidimo koliko cemo da izguramo

    Hoces "jednakost" i ali bi da zadrzis prednost po pitanju odluke o reprodukciji, roditeljstvu i bezbednosti na radu? Ajde ne.

    Legalizujmo prostituciju, pa da se izbalansiramo i po pitanju dostupnosti seksualnog zadovoljenja.

    Problem nisu feministkinje treceg talasa, vec papucari. Sta sve papucar nece istrpeti zbog malo seksualnog nagona je cudo




  • B

    02.10.2017 16:35
    Rodna ravnopravnost?
    Kad ce takva emisija i tribina o muskarcima i muskim poslovima?
    Hvala sto ste mi objavili komentar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna