Deponije i u samom centru Novog Sada

Gomile smeća mogu se videti i u samom centru Novog Sada.
Gomile smeća mogu se videti i u samom centru Novog Sada.

Kako se uverio reporter 021.rs nakon poziva građana, samo u ulici Jovana Subotića i Vuka Kardžića ih ima nekoliko.

Smeće je razbacano po dvorištima napuštenih kuća, parkinzima, kao i drugim zelenim ili neuređenim površinama.

Sudeći po gomilama smeća koje se nalaze na ovih nekoliko lokacija izvesno je da su tu već duže vreme, a samo se može nagađati zbog čega komunalne službe nisu reagovale.

U konkretnim slučajevima se verovatno radi o tome da su u pitanju privatne parcele na kojima komunalci ne mogu da deluju.

Naime, "Čistoća" divlje deponije ne može da uklanja bez naloga komunalne inspekcije, a ova je  opet samo nadležna za javne prostore, ali ne i za privatne parcele.

  • Yogi

    04.03.2015 14:58
    za Dopustite
    Gospodine obratite se učitelju i radite yogu da se opustite mentalno, opterećeni ste strankama...ovaj tekst nema veze sa politikom, nije sve u životu vezano za politiku. Da li Vi kada ugledate nagu ženu mislite odmah da je kriva država zbog nje pred Vama?
  • Yogi

    04.03.2015 14:56
    Namaste
    Ovako i kod nas u Indiji :)
  • novosađanin

    04.03.2015 12:14
    gotovo
    Evo upravo prođoh pomenutom deponijom, tamo sam zatekao radnike kako završavaju čišćenje, ne samo tu već i ukolnim ulicama. Pri tome doveli su i mehanizaciju, utovarivač, kamion, rotirajuću četku. Znači, jedno vreme, gotovo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti