Do proleća Novi Sad dobija novi multipleks bioskop

"Cinestar" bioskopi otvoriće najkasnije do proleća multipleks bioskop u Novom Sadu u sklopu šoping centra BIG.
"Cinestar" bioskopi otvoriće najkasnije do proleća multipleks bioskop u Novom Sadu u sklopu šoping centra BIG.

Nove bioskopske sale prethodno će do kraja ove godine biti otvorene u Pančevu i u novom tržnom centru u Zrenjaninu.

Kako navode investitori, ovi bioskopi će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo: koncerata, opera, baleta ili sportskih događaja. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom, a postojaće i tzv. ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju privatnost i luksuz.

- Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat  pedesetogodišnjeg iskustva i bioskopsko-prikazivačkog liderstva u ovoj branši. Publici će biti ponuđene i akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, povoljniji dan za bioskop i još mnogo toga - rekao je direktor CineStar bioskopa za Srbiju Zoran Savić.

Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna je više miliona evra. Biće izgrađeno ukupno 18 sala sa 2.800 sedišta.

  • Lana

    05.02.2016 19:56
    ..
    Nemam nista protiv toga da se otvori bioskop (mada vec ima Arena kojoj ne fali nista) ali ajde kada vec govorimo o sporednim stvarima Zasto ne neka hala za koncerte da ima Novi Sad ali samo za strane izvodjace?? Da ne moramo svi da placamo putarinu i idemo u Beograd kada je neki koncert?? Znaci lepo da Novi Sad ima mesto gde ce da se odrzavaju koncerti ali samo strani izvodjaci ne Ceca,Lukas,Cetinski i ostala goveda.
  • Liman

    14.10.2015 06:35
    ...
    Big je predaleko.
    Sta cemo tamo?
    Kada vidim sve one silne programe koje guraju u Big, samo da bi taj mrtvi trzni centar oziveli...smuci mi se.
  • 14.10.2015 06:35
    Voldi
    Fantastična vest. Novom Sadu je potreban još jedan multiplex. Još kad bi u okviru istog izgradili IMAX. Uf, uf!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti