Starac preživeo pad sa četvrtog sprata

Sedamdesetrogodišnji N.B. teško je povređen jutros oko 10h kada je pao sa četvrtog sprata unutar zgrade u Ulici Filipa Filipovića na Detelinari.
Sedamdesetrogodišnji N.B. teško je povređen jutros oko 10h kada je pao sa četvrtog sprata unutar zgrade u Ulici Filipa Filipovića na Detelinari.

Sanja Pokrajac Nenadić iz Hitne pomoći za 021 kaže da je čovek pao sa stepeništa, tačnije preko gelendera.

"On je sa teškim telesnim povredama, naročito povredom glave, prebačen u Urgentni centar", navodi ona.

Portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin kaže da je nesrećni čovek u stabilnom stanju. "Pacijent je zadobio višestruke prelome, a trenutno se nalazi na Intenzivnoj jedinici Urgentnog centra, gde je pod stalnim nadzorom lekara koji prate njegovo stanje", kaže ona.

Još uvek nisu poznate okolnosti usled kojih je N.B. pao sa stepeništa. (M.S. - miodrag@021.rs)



"

 

  • djaso

    02.12.2013 15:45
    Meni je drug tako pre 15 godina u Banatskoj pao kroz svetlarnik i preziveo pad sa petog sprata,sreca pa se u novim zgradama ne prave ti unutrasnji svetlarnici,ako je neko u prilici od vas novinara neka ode i slika haustor zgrade u Episkopa Visariona cim se udje prva zgrada sa leve strane,petospratnica,ono je strasno koliko je lako pasti preko gelendera,meni dodje do kukova gelender
  • tbd

    02.12.2013 14:04
    Bravo
    care!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija