Autor: Beta

Zabava
20.02.2017.
22:58
U Hrvatskoj je danas počelo snimanje igranog filma i televizijske serije o hrvatskom generalu Anti Gotovini, koji je u Hagu oslobođen odgovornosti za ratne zločine nad srpskim civilima tokom i nakon akcije Oluja 1995. godine.
  • Kosan

    22.02.2017 05:06
    srpsko hrvatski
    Koliko li je samo filmova i tv serija snimljeno o komunistickim ubicama i pljackasima. Na srecu Hrvata vise ne zive sa Srbijim u zajednickoj drzavi pa mogu da reklamiraju svoje heroje ali i to ce ubrzo da se promeni jer Srbija hrli da im se pridruzi u EU. Mozda bi Srbija mogla da snimi film i tv seriju o heroju vojvodi Seselju takodje pobedniku Haskog tribunala.
  • Lale

    21.02.2017 09:43
    A hrvatski glumci odmah svi poleteli da snime film o Gotovini, ratnom zločincu i kriminalcu, pada mi u oči lista glumaca, svi koje naši reditelji na čelu sa Draganom Bjelogrlićem godinama angažuju u našim filmovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna