Drugi krug nagradne igre sa fiskalnim računima u oktobru

Drugi krug državne nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" najverovatnije će se održati u oktobru, a građani se ponovo mogu nadati stanovima, automobilima i drugim brojnim nagradama.
Drugi krug nagradne igre sa fiskalnim računima u oktobru
Foto: 021
Iako zvanično još nije potvrđeno kada će građani Srbije ponovo moći da se takmiče za vredne nagrade u državnoj igri na sreću, tako što će slati fiskalne račune, za sada je plan da drugi ciklus počne tokom oktobra, piše "Blic".
 
"Kada je Vlada Srbije krajem prošle godine pravila plan, utvrđeno je da se igra održava u februaru i u oktobru. Prema tome, izvlačenje nagrada u drugom krugu mogli bismo da očekujemo pred Novu godinu", naglašava izvor "Blica" upućen u organizovanje ove igre na sreću, i dodaje da će nagradni fond biti sličan prvom krugu. 
 
Podsetimo, u prvom krugu podeljene su 742 nagrade, među kojima i šest stanova u Beogradu, 50 automobila "fijat 500L", više putovanja u Pariz i Njujork...
 
Nagradni fond u prvom krugu bio je vredan 135.344.181 dinar ili 1,09 miliona evra.
 
"Najvrednije nagrade, uključujući i šest stanova u Beogradu, obezbeđene su iz budžeta Srbije, dok su 690 nagrada male i srednje vrednosti obezbedila društveno odgovorna preduzeća okupljena u NALED-u. U četiri javna izvlačenja na RTS-u izvučena su 742 potencijalna dobitnika. Nakon završetka nagradne igre izdate su 692 potvrde o dobitku, 32 nisu preuzete, dok 18 građana nije ispunjavalo pravila nagradne igre s obzirom na to da je reč o maloletnicima", objasnili su u Ministarstvu.
 
U nagradnoj igri su učestvovali i opštine i gradovi. Najveći broj koverata stigao je iz najvećih gradova: Beograda (2.457.420), Novog Sada (438.350), Niša (288.026), Kragujevca (226.290) i Pančeva (171.655).
  • Мунгос

    08.06.2017 10:22
    Значи, друштвено одговорна предузећа (д.о.) су натерана да дају донацију. Није ми познато шта им је одговорено када је неко питао: „Шта ја имам од тога“?
    Добро би било да се објави списак тих друштвено одговорних предузећа, можда ће некад да друштвено одговарају.
  • gung

    08.06.2017 08:43
    Mora da ce neki izbori u oktobru cim se opet organizuje leba i igara...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Srpska ekonomija raste uprkos izazovima

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas na prolećnom zasedanju Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Grupacije Svetske banke da srpska ekonomija raste, uprkos izazovima.

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.