Ubijen gradonačelnik opštine Bogovinje u Makedoniji

Gradonačelnika opštine Bogovinje u severozapadnoj Makedoniji Hazbija Idrizija ubio je danas bivši radnik te opštine, javili su lokalni mediji.
Ubijen gradonačelnik opštine Bogovinje u Makedoniji
Foto: 021
Televizija Alsat M je objavila da je Hazbija Idrizi ubijen nakon rasprave sa bivšim zaposlenim u opštini, koja je eskalirala u sukob vatrenim oružjem.
 
Prema kablovskoj Televiziji 21, gradonačelnika opštine Bogovinje Hazbija Idrizija je ubio Abaz Ćani (1964) iz tog mesta u blizini Tetova, koji je nakon što je pucao u Idrizija pokušao da se ubije. Ćani je pucao sebi u desnu slepoočnicu, nakon čega je prebačen u bolnicu u Skoplju.
 
Ranjeni gradonačelnika opštine Bogovinje je u 10:45 časova prebačen u bolnicu u Tetovu sa povredama vatrenog odružja, gde je kasnije podlegao povredama.
 
Policija je navela da ispituje razloge ubistva gradonačelnika Bogovinje Hazbija Idrizija
  • Novosadjan

    07.05.2017 01:30
    Rizik posla kad je dobijao platu bilo mu je lepo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.