Odsekla penis muškarcu koji ju je silovao

Jedna Indijka (24) odsekla je polni organ čoveku koji ju je godinama seksualno zlostavljao, a koji je u njenu kuću dolazio kao hinduistički samoproglašeni sveti čovek.

Indijka je napala muškarca kada je poslednji put pokušao da je siluje.

Prema navodima policije iz Tiruvanantapurama, glavnog grada indijske države Kerala, devojka je pobegla iz svog doma posle incidenta koji se dogodio u petak uveče i pozvala policiju. Napadač, 54-ogodišnji Gangešananda Tirtapada, koji tvrdi da je duhovni iscelitelj, u stabilnom je stanju posle obavljene rekonstruktivne hirurgije.

Premijer države Kerala Pinaraji Vidžajan rekao je novinarima da je devojka pokazala hrabrost. "To je hrabra i čvrsta akcija žene", poručio je guverner.

Televizija iz Nju Delhija prenela je da devojčina porodica poznaje napadača, koji je dolazio u njihovu kuću da leči njenog oca, a devojku je napastvovao poslednjih osam godina.

Devojka je ispričala policiji da ju je muškarac silovao kada god mu se pružila prilika. Kada je ponovo u petak došao u njihovu kuću i pokušao da je zlostavlja, ona je uzela nož i napala ga, prenela je policija.

U Indiji raste broj seksualnih napada na žene uprkos strogim zakonima koje je vlada uvela.

  • Zena

    21.05.2017 21:44
    Prava stvar
    Dobra ideja da postane clan naseg zakona za isto nedelo...plus zatvor 15 godinainimum.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.