VIDEO: Saudijski princ uhapšen zbog snimka na kojem muči čoveka

Saudijski princ Saud bin Abdulaziz bin Musaed uhapšen je nakon što su objavljeni video snimci na kojima se navodno vidi kako muči jednu, a upire pušku u drugu osobu.
Kralj Salman naredio je da se princ uhapsi i ispita u sredu, dan nakon što su kratki video snimci objavljeni na Jutjubu i deljeni na Tviteru, na kojima se navodno vidi uprta puška ka muškarcu, koji krvari iz glave. 
 
U jednom klipu, koji je pregledan više od 760.000 puta, vidi se 18 flaša viskija Džoni Voker Red Lejbel na stolu i svežanj novca. AP podseća da je u Saudijskoj Arabiji zabranjena prodaja i konzumacija alkohola. 
 
Na drugom klipu vidi se muškarac koji krvari kako sedi u automobilu i čuje se kako ga psuju jer se parkirao ispred kuće. Na još jednom snimku vidi se osoba, za koju se veruje da je princ, kako udara i šamara muškarca koji sedi na stolici. 
 
Saudijska državna televizija objavila je u sredu da je kralj te zemlje naredio da se sprovede puna istraga o incidentima i hapšenju princa, kao i svim njegovim pomoćnicima koji se pojavljuju u video snimcima. On je naredio da nijedna osoba koja je umešana u taj slučaj ne sme da bude puštena dok sud ne donese presudu u skladu sa šerijatskim zakonima te zemlje.
 
  • Sadam

    21.07.2017 09:53
    H
    Sadam Husein je beba naspram vladajuće elite Saudijske Arabije, što se tiče ubistava, terora, tortura, mučenja, nezakonitog bogaćenja, apsolutizma, Zakona iz srednjeg veka...........ali imaju mnogo nafte i velike dilove sa Amerikom (Američkim milionerima i bilionerima....), samim tim zaštićeni su kao beli medvedi.
    Napad na trgoviski centar u Njujorku - od 9 terorista čak 7 je iz Saudijske Arabije, ali za njih nema Trampove zabrane.
    Iran je 100 puta demokratskija zemlja od Saudijske Arabije.
  • Princu

    21.07.2017 09:04
    Za kaznu
    Pravedno bi bilo javno bičevanje.
  • NS49

    21.07.2017 08:42
    Tamo im se namnožilo prinčeva pa su im morali smanjiti apanaže. Sad ih ima bar 5.000.
    Ne čujem da su došli kod nas da malo potroše ili ulože.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet