Uhapšen jedan od najtraženijih begunaca sa liste FBI

Američki Federalni istražni biro (FBI) saopštio je da je u Meksiku uhapšen muškarac iz okoline Čikaga, koji je od maja prošle godine na FBI listi deset najtraženijih begunaca.
Luis Masedo (29), koji je slobode lišen u subotu bez incidenata, tražen je zbog ubistva petnaestogodišnjeg dečaka 2009. godine, saopštila je kancelarija FBI u Čikagu.
 
Njega su uhapsili pripadnici meksičke federalne imigracione službe. Kako javlja agencija, Masedo je trenutno u pritvoru FBI i biće predat čikaškim vlastima kada bude prebačen u taj grad. 
 
Kako se navodi, Masedo je osumnjičen u slučaju ubistva Aleksa Areljana, dečaka koji je pretučen, ustreljen iz vatrenog oružja, a potom i zapaljen od strane lica za koje se veruje da je bilo član ulične bande "Latin kings". Masedovo poslednje poznato mesto boravka bilo je u jednom čikaškom predgrađu. U julu 2009. godine, on je optužen za ubistvo prvog stepena, dok se njegovo ime na federalnoj poternici našlo maja 2010. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet