Neće odgovarati za pucnjavu na Novom Beogradu, zbog neuračunljivosti

Aleksandar Stojanović zvani Pile (46) neće krivično odgovarati zbog pucnjave na Novom Beogradu jer je utvrđeno da je neuračunljiv.
Stojanović se u avgustu prošle godine nakon pucanja na vozila u Bloku 45 18 sati skrivao od policije u jednom soliteru. Iz vozila u pokretu, ispalio je najmanje tri metka na dva automobila, a potom se sakrio kod prijatelja. Nakon 18 sati policijske opsade i pretresa stanova u soliteru, on je uhapšen, a celu akciju detaljno su pratili mediji.
 
Tokom istrage je utvrđeno da je neuračunljiv pa je tužilaštvo sudu predložilo da za njega naloži psihijatrijsko lečenje. To znači da će, ako sud usvoji predloženu meru, Stojanović biti hospitalizovan u ustanovi za lečenje zatvorenog tipa, rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković.
 
Tužilaštvo je sudu predložilo da Stojanovićevog prijatelja i njegovu suprugu kod kojih se krio osudi na godinu dana kućnog zatvora, jer su ga skrivali, precizirao je portparol tužilaštva.
 
Tužilaštvo je takođe zatražilo po šest meseci kućnog zatvora za dve osobe, brata i sestru, koji su sakrili Stojanovićevih pet pištolja, koje je policija pronašla u hrani za pse.
  • molim?

    19.01.2017 10:36
    5 pistolja? u hrani za pse? dakle, 5 pistolja??
  • Perica

    19.01.2017 08:39
    super
    sada znaći,možemo svi da pucamo...
  • ST

    18.01.2017 23:30
    18 sati se skrivao i sad neuracunljiv?!? Jedno veliko BRAVO za sposobnog advokata i nesposobnog sudiju...DISASTER!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.