Danas novi protest vojnog i policijskog sindikata

Vojni sindikat Srbije i Policijski sindikat Srbije organizuju danas ispred zgrade Vlade četvrti protest sa kojeg će zatražiti unapređenje socijalnog i materijalnog položaja pripadnika snaga bezbednosti i poštovanje Zakona o radu.
Početak protesta je u 12 časova, a organizatori su na skup pozvali, ne samo predstavnike sindikata snaga bezbednosti, već i ostale sindikate, udruženja građana i pojedince koji žele da "podrže ideju Srbije kao pravne države". 
 
Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić rekao je da je svim članovima sindikata naloženo da na skup nikako ne dolaze sa bilo kakvim stranačkim obeležjima, jer je u pitanju građanski protest sa kojeg sindikati žele da poruče predstavnicima vlasti da ne mogu da budu iznad zakona. 
 
On je rekao da je predviđeno da se posle obraćanja predstavnika sindikata formira kolona, koja će se od zgrade Vlade uputiti do Skupštine Srbije, gde će predsednici parlamenta Maji Gojković i predstavnicima poslaničkih klubova biti predato protestno pismo.
 
Skup će biti završen ispred zgrade Radio-televizije Srbije.
  • Dejan

    11.02.2017 11:34
    Spas
    Spasicemo se kad neuki narod pocne da cita, kad ljudi prestanu da kukaju kako i m je najgore a vlast vlast je lako promeniti. Sav taj sljam je dosao iz naroda, zato sto je naor to dozvolio sljam i radi sta hoce i kako hoce.
  • Vlada

    11.02.2017 08:55
    ---
    Narodna vojska... da li to beše ono kada smo bili jedno? Da li je to jedan od puteva na koji treba da se vratimo da bi počeli da živimo neponižavani od ovakve vlasti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.